ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2007-12-22 13:48:21
Вашето мнение относно Vechernoto.Show.Na.Azis.20.12.2007.TVRiP.Divx-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tyrbo на 2007-12-22 15:00:49
Аддед :)
публикувано от rnnnnn на 2007-12-22 15:02:37
ЕЕЕЕЕЕ най после!Браво на ъпа 5ца за труда и давай още от тях:thumbsup:
публикувано от killyou на 2007-12-22 18:52:01
Че е педал, педал е. Че всичко каквото прави е лишено от смисъл, също е вярно. Но не това ме ядосва. Човек е като всички останали, може да прави каквото пожелае (в законовите норми). Ядосвам се на факта, че има хора които се отнасят одобрително към това, което се излива от екрана. Един вид се създава мегдан за още повече помия, която ще продължи да ни залива.
публикувано от zeratus на 2007-12-22 19:50:19
не мога да го повярвам че това се качва в арена..

публикувано от goshkoto на 2007-12-22 20:03:44
СРАМ И ПОЗОР......ГНУС МЕ Е ЧЕ ИЗГЛЕДАХ 15 минути от тази повърня
Евала българи,ако така вървите към европа,....доста време ще ви отнеме.
Моля администрацията на арена да помислят и за имиджа на сайта.
публикувано от dani на 2007-12-22 20:50:02
НЕ харесвам Азис, но ми харесва повече от Слави можеби Слави изтъпя вече не знам...
публикувано от tyrbo на 2007-12-22 21:14:23
След като Рипера е решил че има интерес, и го е качил и се [u]ТЕГЛИ[/u] не можете да упреквате нас,екипа !
публикувано от Leasy на 2007-12-22 21:25:32
Не ви харесва - трием го.

Ако беше така, тук щеше да има два торента на кръст. :lol:
публикувано от goshkoto на 2007-12-23 09:06:29
Да живее културата......и най-вече интелигентната ни нация.
Еееех,бай Тошо........защо ни изостави?
Докъде стигнахме (а най-вероятно и по-далеч може),една природно задръстена албанка и един естествен педераст(на всичкото отгоре циганин) да се понравят някому(било то и човек без образование).
Поздравявам всички недоносчета които харесват тази отврат,защото сте ни нужни,зада можем НИЕ да се открояваме.
Весело посрещане на идващите празници.
публикувано от chitaedno на 2007-12-22 22:34:57
Хиляди благодарности! Радвам се, че някой се е сетил да го качва и това шоу. Аз много го харесвам, а който не го харесва да не тегли, а не да сипе обиди. :thumbsup:
публикувано от vessi4a на 2007-12-22 22:42:58
Пълна простотия е тва "шоу".Само неграмотни хора и такива с ниска култура могат да го гледат.Абсолютна ПОВЪРНЯ!!!
публикувано от radkodj на 2007-12-23 02:44:18
Както се казва в една стара поговорка:
-... видяла жабата, че коня е вдигнал крак да го подковават и тя вдигнала крак... !!!

Това, че на Слави шоуто има успех, то не значи, че и този който го копира , ще има същия успех. Няма да се учудя, ако предаването на Азис го спрат след около 2-3 месеца, поради липса на интерес и аудитория.
Във връзка с изказването, че на Слави шоуто изтъпяло, ще кажа само , че не е изтъпяло, а е поумняло и не всеки започна да го разбира. Започна да се долавя нотка от британски хумор от световна величина и ако гледаш някое от шоутата по американските, германските, френските или канадските телевизий повече от 10 пъти, ще видиш колко са еднотипни. Така, че изказвания от сорта на dani, са меко казани неоснователни, даже глупави, защото няма база за сравнение !!!
публикувано от Falcon на 2007-12-23 03:17:51
Thumbs Down. :thumbsdown::thumbsdown::'( Доживяхме и тая глупост в Арена...
публикувано от bbh на 2007-12-23 14:20:45
Съгласен съм с goshkoto :)
публикувано от punisher008 на 2007-12-23 18:05:43
Да живее културата......и най-вече интелигентната ни нация.
Еееех,бай Тошо........защо ни изостави?
Докъде стигнахме (а най-вероятно и по-далеч може),една природно задръстена албанка и един естествен педераст(на всичкото отгоре циганин) да се понравят някому(било то и човек без образование).
Поздравявам всички недоносчета които харесват тази отврат,защото сте ни нужни,зада можем НИЕ да се открояваме.
Весело посрещане на идващите празници.

Ние се откорояваме, но да изпъкваш на фона на едно безценностно общество като българското, не е голямо геройство. А точно бай Тошо и сие са виновни за липсата на култура в нашата изстрадала страна. И докато има такива предавания и такива водещи, културата ни ще залинява, а ние все до никъде няма да стигаме...
публикувано от r0n1nc37yYyYy на 2007-12-23 20:03:05
имам една много голяма молба някои може ли да качи предаването So, you think you can dance което дават по TV2 в събота и неделя от 23:00 :-/
публикувано от sBteam на 2007-12-24 02:22:10
Човека не е педераст, а се преструва за пари.По-доло трудно може да падне някой, макар че както виждаме в новата телевизия, която е пълна скръб сама по себе си всичко е възможно.
Освен това проблема не е в това, че е гей, а в това че той и още доста хора в медиите водят младежта към затъпяване.Естествено всички са виновни малко или много включително и родителите на гореспоменатите.А най-интересното е, че в страни като Америка, които са на голяма почит у нас положението е такова от години и може доста отблизо да наблюдаваме до какво води простотията по телевизията, липсата на морал и възпитание - все такива вредни неща за обикновения човек.
публикувано от pepelopes на 2007-12-25 15:03:55
Много е пед.....о :thumbsdown:
публикувано от emmett на 2007-12-27 17:57:52
МНОГО Е ПРИЯТНО ТОВА ПРЕДАВАНЕ. ВЗЕЛИ СА НАЙ-ГОТИНИТЕ НЕЩА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ФОРМАТИ. ПРИЯТНО Е, ЧЕ ХОРАТА СЕ ОТПУСКАТ И СИ ГОВОРЯТ ВЕСЕЛЯШКАТА ПРИ НЕГО. НЕ КАТО ПРИ СЛАВИ, КОЙТО ГИ ПОТИСКА НЕПРЕКЪСНАТО. ЪПА Е ГОТИН. ДА ДАВА ПОВЕЧЕ!
публикувано от kikificky5 на 2007-12-31 00:34:06
Не ми пречи това, че е гей или педераст, а това че е прост и неграмотен циганин и не мисля, че трябва да служи за пример, на когото и да било. Ако беше образован циганин (щеше да обърне внимание на външния си, приличащ на свиня вид)- нямаше да имам нищо против.
публикувано от magiaa на 2008-01-02 19:35:06
Не ми пречи това, че е гей или педераст, а това че е прост и неграмотен циганин и не мисля, че трябва да служи за пример, на когото и да било. Ако беше образован циганин (щеше да обърне внимание на външния си, приличащ на свиня вид)- нямаше да имам нищо против.

kikificky5 напълно съм съгласен с теб! Даже за свинския външен вид мисля, че е доста меко казано! :D