ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2007-11-29 09:34:54
Вашето мнение относно Вавилон може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от energoteam на 2007-11-29 18:18:33
Браво на ъпера. Филма е много добър.
Пък и с това качество определено си струва отделеното време:thumbsup:
публикувано от huhi на 2007-11-30 03:04:17
Всичко е супер :)) но дали ще има вероятността да се появи на цял файл , това е как да се изразя неуважение да ти се прекъсне филма и да станеш да си пуснеш монитора да извадиш диска да сложиш новия диск и да пуснеш на ново , това е ужасно :)да ти прекъсне нещо такова цялото удоволствие от киното :)
ще сийдвамколко мога и ще се надявам на цял релийз :)
публикувано от sBteam на 2007-11-30 16:33:19
То затова си има правила забраняващи 2xdvd5 ама някои групи ги мързи да ги спазват.
Сваляш си mkvtoolnix, вътре има mkvmerge и със нея си слепяш 2та диска а после със time adjuister или subtitle workshop си слепяш и субтитрите.
публикувано от vincenzo на 2007-12-01 00:35:09
Ако си мислите че на мен ми се занимава да разделям филма на 2, после да напасвам субтитрите и т.н. жестоко се лъжете (а може би насистина го правя защото ме мързи да спазвам правилата!). За следващия филм просто няма да си играя и ще го кача направо целия. Мислех си, че предвид на това че едно DVD9 струва 4лв., а едно DVD5 е под левче някак си е по-добре да е на 2 DVD-та. Явно съм сбъркал.