ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2015-02-22 19:16:49
Вашето мнение относно VA - Inkas Sacred Spirit - 2006 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от rocklover на 2015-02-22 19:54:27
Стоперче, много сме ти благодарни, че ни заливаш с торенти, ама постарай се повече, промени поне описанието им. Не е трудно, отнема време, да, амааааааа............. директното копиране на описаниаето от руските сайтове не е добър атестат за работата на Ъпа.
публикувано от rocklover на 2015-02-22 20:11:51
Прав си, Егото е по-важно, защо да се стараеш,щом може и така.....
публикувано от rocklover на 2015-02-22 20:44:54
Мдааа, тук никой не обича да бъде критикуван, разбирането за "Свобода" се е превърнало в "Слободия", модераторите са "демократични", тоест - нямат време да преглеждат дали всичко е по правилата, отскоро се допуска в описанието на торентите открито да се прокламира "Избиване на Ч....ите" ......... К'во ми пука........
щом описание на торент може да започва с крайпътна рекламна табелка, преминава през заплаха за живота и свършва с идеализирани представи за 80-90 год.
Знаеш ли за какво ме боли, този тракер е видим за целия свят, а Егото на хората, които най-често качват е под общо приетите критерии за качество.
публикувано от rocklover на 2015-02-22 21:38:35
Въобще не искаш да чуеш и възприемеш позитивната критика, "Все пак е КИРИЛИЦА" !!! е основателен довод да поставиш под съмнение думите на общите ни познати, (аз дори нмам представа кои са те) карай така както можеш, не се старай, "сърби ме и ме стяга душата" , защото ................. това е нашият тракер, ние качваме и сваляме от него и по описанията ни, хората си правят изводи за нивото на Ъповете.
Тракери много.