ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от sCou7 на 2007-12-18 11:40:12
Вашето мнение относно VA-DJ_Tracks_1_-_Tribal_Electro-2007-ONe може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от julio6363 на 2007-12-18 17:09:40
къса ми се сърцето като гледам как някви "девочки" с големи цици и така на татака .. се опитват да пробият като dj с вида си .... като в родната фолк музика.. направо ми се повръща ... иначе ше го точно тва торентче да вида кво що :)
публикувано от KalinVD на 2007-12-18 12:25:16
Обложката много ми хареса!:D:lol:
публикувано от djafar на 2007-12-18 19:46:14
къса ми се сърцето като гледам как някви "девочки" с големи цици и така на татака .. се опитват да пробият като dj с вида си .... като в родната фолк музика.. направо ми се повръща ... иначе ше го точно тва торентче да вида кво що

Бате , не знам дали си прав...От къде да знаеш , че някой вече не са пробили?! За справка [url=http://www.joycemercedes.com/]Цък[/url] За тази на обложката не мога да кажа дали е пробила или не..., но 100% тази другата е!Имам няколко нейне сета направо махат глави ;) Така , че не се знае тази девойка тук какво може :fun:

П.П. Искам да отбележа , че не се заяждам!!! ;)
публикувано от iniko на 2007-12-18 20:44:31
Цитат:
къса ми се сърцето като гледам как някви "девочки" с големи цици и така на татака .. се опитват да пробият като dj с вида си .... като в родната фолк музика.. направо ми се повръща ... иначе ше го точно тва торентче да вида кво що

Бате , не знам дали си прав...От къде да знаеш , че някой вече не са пробили?! За справка Цък
За тази на обложката не мога да кажа дали е пробила или не..., но 100% тази другата е!Имам няколко нейне сета направо махат глави Така , че не се знае тази девойка тук какво може

П.П. Искам да отбележа , че не се заяждам!!!

Какъв стил пуска тази девойка от линка който си дал?Имаш ли нейни сетове освен тези от линка?
публикувано от spydaman01 на 2007-12-18 21:20:16
За Ники Белучи някой чувал ли е? Може би една най известните топ лес и диджейки въобще. Чуйте как миксира и после да видим дали не е талантлива.:P
публикувано от MbPTAB на 2007-12-18 22:08:14
ами аз имам няколко сет-а на DJ Niki Belucci биват да ви кажа честно :)
публикувано от djafar на 2007-12-18 23:03:50
Какъв стил пуска тази девойка от линка който си дал?Имаш ли нейни сетове освен тези от линка?

Имам нейни сетове освен тези от линка :) Пуска Progressive / Tribal по мое мнение ;)
публикувано от iniko на 2007-12-19 17:07:47

Имам нейни сетове освен тези от линка Пуска Progressive / Tribal по мое мнение

Има ли начин да ми ги пратиш или да ги качиш някъде?
публикувано от iniko на 2007-12-19 17:11:29
За Ники Белучи някой чувал ли е? Може би една най известните топ лес и диджейки въобще. Чуйте как миксира и после да видим дали не е талантлива.

Кажи от къде да ги свалим?
публикувано от Platinum на 2007-12-21 15:52:19
А можеби и за Michaela Salacova,една от най-добрите дж-ки пробили в музикалния бизнес.Които е почитател на хард техното ще му хареса.:thumbsup:
публикувано от essential на 2008-01-06 01:36:38
тва маи е елис секстон (Ellis Sexton)