ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от MrGreeny на 2008-10-29 14:59:55
Вашето мнение относно В сянката на луната може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от 86112063 на 2008-10-29 19:00:03
измамата е пълна
публикувано от u3MaMHukaA на 2008-10-29 19:21:01
Що бе ,за какво иде реч?
публикувано от MrGreeny на 2008-10-29 22:55:05
За това как американците кацат на луната.

Девет пъти! Който си мисли, че е измама - да гледа филма.
публикувано от menthor на 2008-10-30 00:03:16
Имам своите съмнения, че са кацнали . Не съм 100% нито за 1то нито за другото няма как да бъда за това има и филми като DID WE LAND ON THE MOON . Съмнителна работа според мен. Но нека всеки които мисли 100% , че сме стъпили там (хората) да си зададе въпроса защо американците отказват да завъртят HUBBLE посока луната и да докажат с снимки, че там има 6 техни знамена и апаратура.
публикувано от DaSmith на 2008-10-30 00:15:24
Докато и аз не кацна на Луната, няма да съм убеден на 100%, че са кацнали успешно. Според мен цялото е голяма лъжа, продукт на дългогодишната студена "пишкомерщина" между САЩ и СССР :lol:
публикувано от mrspirit на 2008-10-30 00:29:32
@menthor Хъбъл е натоварен всяка една стотна от денонощието. Да не мислиш, че всеки желаещ когато си иска просто може да обърне телескопа в дадена посока и да си щрака снимки?
публикувано от ickopicko на 2008-10-30 02:02:58
Ако наистина има знаменца и.т.н досега да са ги снимали и да са заврели в кучи гъз всеки който твърди обратното ! времето на хабъл струва милиони/мин ,но както знаем янките за пропаганда (реклама) не се стискат :) а и скъпо струвашото шоу с тези "летящи" в една посока бойлери което ни организират от 50г. вече почва да става смешно на фона на другия прогрес?!? Вернер Фон Браун ако въскръсне ще ги пребие с чук ;) Очевадно е ,че в тази област контрола е "нечовешки"
публикувано от painmaster на 2008-10-30 07:57:00
Ако наистина няма знаменца и всичко останало още тогава русляците щяха да наврат новината в американските задници ... уви за съжаление на всички невярващи дори и КГБ не е успяло да докаже неналичието им. Те за това приемете за истина че "голямата стъпка за човечеството" е наистина направена.
публикувано от MrGreeny на 2008-10-30 08:50:06
На луната има рефлектори. Те могат да се проверят с лазер. Справка Mythbusters S06E10 NASA Moon Landing. :)
публикувано от tres1 на 2008-10-30 12:44:49
Все в духа на горните размисли се чудя защо ли след толкова годинки нито едните, нито другите решиха да повторят тази стъпка (с кацането на Луната) Дали пък не са се наговорили да си потраят докато проходят нормално, а до тогава може да кацаме на Марс, пръстените на Сатурн и където си поискаме ? Ще ви цитирам една руска поговорка общовалидна в днешния свят: "началника повече знае, всичко разбира" такова е самочуствието на имащите пари и власт навсякъде по света . За тях останалите хора са недостатъчно можещи и недостатъчно развити (поради липсата на средства) за да стигнат до "нивото им" за заключения и най-вече да участват при взимането на решения.
публикувано от _O_D_I_N_ на 2008-10-30 15:32:45
Все в духа на горните размисли се чудя защо ли след толкова годинки нито едните, нито другите решиха да повторят тази стъпка (с кацането на Луната)

----------------------------------------------------
Tres1, кой ти каза, че никой не е решил да повтори, случайно да си чувал за програмата Ares на NASA с която американците смятат да се върнат отново на Луната! Който не вярва, е тука си е обяснено всичко: http://www.nasa.gov/audience/forstudents/k-4/stories/what-is-ares-k4.html
публикувано от shiloto на 2008-10-30 17:27:36
Милиарди за летене в нищото, накрая даже да не се знае дали изобщо са излетели, а междувремено хората в Африка измират от глад...
публикувано от baxter на 2008-10-30 21:11:27
това което ме кара да мисля че никога не са стъпвали на земята е точно направата на подобен филм - нищо не може да накара американския народ да застане заедно срещу нещо (в случая срещу тези които се опитват да разобличат наса в присвояването на милиарди долари и измама) като някоя подобна сълзлива историика направена с лека поза - просто такава е народопсихологията им убедих се лично. рефлектори могат да се монтират с робот. бати те вода търсят на марс с робот та едно огледало (по-просто казано) не могат да поставят на повърхността на безатмосферно тяло ли? стига глупости :) през 21 век доказателствата че човек не е стъпвал на луната вече са повече от тези че са. само че гледайте някой филм по темата няма аз да обяснявам ;)
публикувано от baxter на 2008-10-30 21:12:20
...повърхността на безатмосферно тяло ли? стига глупости :) през 21 век доказателствата че човек не е стъпвал на луната вече са повече от тези че са. само че гледайте някой филм по темата няма аз да обяснявам ;)

ПС: сложете брояч или едит бутон мама му стара!
публикувано от boyzer на 2008-10-31 22:30:09
Мом4ета,не сте ли се запитали нещо:
Какъв е тоя човек дето часове след тежкия старт, полет, кацане, стъпва на луната с ясната мисъл,че път назад може и да няма, СЛИЗА И ГЛАВАТА МУ РАЖДА ОНАЗИ ВЕЛИКА РЕЖИСьОРСКА МИСЪЛ!!!! Но аз не съм американец и не знам нищо за спасяването на света и философията в космоса!
публикувано от anonymousislegion на 2008-11-01 20:09:00
Да, сега си сложете шапки от алуминиево фолио, и започнете да обяснявате, за конспирацията, евреите и масоните.

Защо просто не приемете, че те са успели. Митбъстърс развенчаха най-големите митове.

На който му е по-удобно да си мисли, че Кубрик го е снимал в студио - негова си работа. Просто спрете да цитирате съмнителни "документални" филми и давайте точни и ясни аргументи, защо си мислите че не са бродили по луната.
публикувано от worldchanger на 2008-11-01 21:33:26
Няма да говоря глупости,само ще ви посъветвам да се разровите и да прочетете какво е това магнитно поле на земята.На какво разстояние от нея стига и на какво разстояние от Земята се намира Луната.След това вижте каква радиация излъчва Слънцето извън това поле,после вижте каква изолация е необходима,за да оцелее човек.Накрая вижте фолиото,което се явява като изолация на капсулата и прочете от какво са направени скафандрите тогава.Изводите оставям на вас.
Използвайте главите си по предназначени,а не само като поствки за шапки !
публикувано от shtirlitzz на 2008-11-08 23:13:29
"..случайно да си чувал за програмата Ares на NASA с която американците смятат да се върнат отново на Луната! Който не вярва, е тука си е обяснено всичко: