ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-07-18 18:14:47
Вашето мнение относно В като Вендета може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kalpataro на 2008-07-18 18:41:15
Не споделям разочарованието на някои от филма , но не подкрепям и еуфорията показвана от други , просто един средностатистически екшън с драматични и приказни елементи, който спокойно може да бъде пропуснат. Колкото до идеята , какво за нея ? Няма да сме нито първата нито последната самозатрила се цивилизация , така че всичко е по план.:D
П.С. Никога не можах да си отговоря на въпроса защо трябва да се прибягва до елементарни изразни средства като например бруталният звук на ефектите и почти тихият едва доловим диалог.Факт който кара комшиите да ми чукат по парното , а мен да оставам с ехо в ушите си.
публикувано от substance на 2008-07-18 18:56:31
Аз клоня повече към тези с еуфорията, но без крайности. Гледал съм го 3 пъти, един приятел е над 50... ама той по принцип си е малко шантав :D
Абе определено е доста добър филма, дори да не се харесва на всички, смятам, че всеки трябва поне да го изгледа 1 път.
публикувано от matrox на 2008-07-18 19:02:30
В за Вендета. Е за Еуфория. Филма - хубав. Аз харесва:thumbsup:
публикувано от MyGaMeS на 2008-07-18 21:10:44
за пръв път гледах този филм като бях в казармата преди близо 3 години в Плевен , филма беше 40мин , нарочно орязан от тъпите военни само и само да не закъсняваме за сторяването за вечеря (боб с картофи и 1 вафла) , е сега най-после го изгледах целия и останах доволен не толкова от ефектите или екшъна ,а от самата идея на филма и някои фрази които придават дълбочина на филма (то и се очакваше подобно нещо , щом създателите на матрицата са се заели с този филм)
публикувано от x3dt на 2008-07-19 11:06:47
За мен ефектите (макар да са добри) нямат общо с притегателността на филма. Цялата му идея се съдържа в диалога, а по-често в монолога на V. Там се разказва за политико-психологията на масите, и как при правилна обстановка един човек (или много малка група) могат да подтикнат към тотална промяна в политическата действителност. Май сте си стояли вкъщи януари 97-а :lol:
публикувано от malko_gadno_izrod4e на 2009-05-16 23:39:29
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: cool
публикувано от chieffw на 2009-07-03 10:42:36
And ideas, mister Cready, are bulletproof

Най великия филм е това :thumbsup:
публикувано от plovdiv_57 на 2012-03-30 08:05:27
for ever V

VV VV
VV VV
VV VV
VV VV
VV VV
VVV
публикувано от georgigeorgiev_kn на 2012-05-28 22:47:01
Филмът е много добър ! Мисля, че този филм трябва и някои политици да го гледат ....
публикувано от Dallek на 2012-10-27 22:24:39
Филмът е Великолепен! Изключително оригинален и добър! Гледал съм го над 5 пъти и всеки път с интерес. По мое мнение има малка връзка с Английският празник: Guy Fawkes Night ( http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes_Night ). Само че, тук краят е съвсем различен! :)