ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от isuspm на 2009-12-06 11:05:34
Вашето мнение относно V.kadur.Amneziya.TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от dhdhdh на 2009-12-06 11:31:08
Всичко се управлява от мафиоти 8)
Другите страни си имат мафиоти,в България мафиотите си имат държава :grrr:
публикувано от moresex на 2009-12-06 14:43:45
Тъжно...
публикувано от DEZNAM на 2009-12-06 15:56:47
Не е до мафиотите бе колеги ние си го правим ,ние правим това което те ни показват, а след това се събираме и обсъждаме момчето имайки на предвид ,че това УЖ било нормално. БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!!:|
публикувано от pelegroso на 2009-12-06 17:08:33
Справедливост за Стоян Балтов и мин.20г. затвор за тия боклуци,които са го убили.
публикувано от hdtdi на 2009-12-06 17:51:20
Момчето е мъртво а виновниците са при родителите, братята и сестрите си. Пародия на държава.
публикувано от gisus на 2009-12-06 18:18:51
:( тъжно ...това е студентски град все пак .... полицията нищо не прави в тези дискотеки и бардаци ..а вътре се върти цялата простируция и наркотици в СФ тцтцтц хората са надрусани до неузнаваемост... и най -малкия проблем може да доведе до трагичи случаи...тези момчета дето са го убили кой знае на какво са били !!! и най-трагичното е ,че никой не прави нищо да възпре тази дрога която прави хората агресивни ...а момичетата лапат п...ки за някоя доза
публикувано от marzinata на 2009-12-06 18:58:13
Ние сме най-скапаната държава на света. Ако ни затрият с една бомба ще е най-добре за всички...
публикувано от clwnjester на 2009-12-06 21:13:48
Много съжелявам за това, което се случи със Стоян. Особено гадно е, когато знеаеш що за свестен човек беше. Кой виновен? На първо място убииците?! Това, че си пиян или надрусан не означва, че може да правиш каквото си искаш? Второ няма закони, това нещо ако се беше случило в САЩ например, щеше да се погледне по друг начин? Искам да попитам защо в САЩ нямаш пражо да пиеш до 21, а тука още на 16 свободно си купуваш цигари, пиене. Лошото е единствено, че не винаги човек може да контролира сам това което се случва около него. Но стига празни коментари. Искам само да кажа, че съчувствам на семейството и се надявамда намерят сили да продължат напред!
публикувано от clwnjester на 2009-12-06 21:19:44
Искам само да кажа, дано семейството на Стоян да намерят сили за напред. Дано и убииците получат справедливи присъди,а и дано дойде по-скоро денят в който ще заживеем в цивилизована държава!
публикувано от atat на 2009-12-06 22:55:28
Бог да го прости Стоян.
Студентски град е само за студентите, които искат да бъдет студенти, а не убийци и изнасилвачи.
публикувано от DEZNAM на 2009-12-06 23:48:10
Нека не забравяме ,че ние трябва да променим българия,зашото българия сме ние.
публикувано от didoriginal на 2009-12-07 01:17:33
Никога не съм харесвал Студенски град. Това, което виждате на кадрите, е самата истина. Този квартал се е превърнал в един голям бардак. Бог да прости момчето и да накаже виновните!!!
публикувано от Optimos на 2009-12-07 01:56:22
студенски град е на това дередже защото е пълен с селяни и те са си свикнали да са си на село

и ми е много интерестно ако тези клубове бяха ваши или н а бащите ви дали пак щяхте да храните държавата ?
публикувано от FlamboyantEnt на 2009-12-07 12:01:49
Бог Няма. Всичко зависи от нас хората. Колкото повече хора го разберат толкова по-добре.А тия боклуци дето го убиха заслужават да им отрежат ръцете.А да и още нещо ДА ГО ДУХА ПОЛИЦИЯТА
публикувано от gisus на 2009-12-07 13:56:27
подкрепям фауст не е важно от къде си...по кварталите в СФ е същата измет...това е национално положение
публикувано от bloodolust на 2009-12-07 14:47:41
Гледам малко хора са писали по темата.Ха а ако бе6е някой тъп америкаски филм с ц.ци щеше да има по 2000 коментара.Аз живея в квартал който е бил село до преди 20 години,секи ден имам проблеми и вместо докато пораствам да вдъхвам "респект" и хората просто да не се ебат с мен, ами обратното е се едно съм им накарнил достойнството.За мен е необяснимо защо просто искат да те пребият.Не смятам 4е вси4ко тръгва от "селянията" филма си го казва възпитание и манталитет там е проблема.А наркотиците и алкохола само допринасят за избиването на комплексите и агресията надявам се някой да про4ете дългия ми коментар и поне един от тези за които пиша да се замисли преди да запо4не да се меси в живота на другите,защото виждаме последиците....RIP
публикувано от bloodolust на 2009-12-07 14:51:30
Надявам се малкият УМ на тези за които пиша да се замисли преди да се намеси в живота на някой.Всички виждаме последиците... RIP
публикувано от applemac на 2009-12-07 17:21:23
Ние сме бог а относно случая смятам че справедливост няма да има тъжно но факт .На сегашните трагични и разпуснати времена и едно леко побутване или настъпване в дискотека а дори и на улицата ако човека е без капка хумор и е с много голямо самочувствие веднага би ви скочил на бой а ако е дрогиран дори може да има и по-лоши последици :(.
публикувано от clwnjester на 2009-12-07 18:39:14
студенски град е на това дередже защото е пълен с селяни и те са си свикнали да са си на село
и ми е много интерестно ако тези клубове бяха ваши или н а бащите ви дали пак щяхте да храните държавата ?

Студенски Град не е на това дередже защото има хора от село. На това дередже е, защото има селяндури било от София или провинцията!!! Правете разлика!
публикувано от LordShsh на 2009-12-07 20:31:27
ей за това вече не ходя там- в студения град! Последният път като бях там една от охраните преби един пиян, понеже СПРЯЛ такси което охраната искал да спре и да се качи в него ... нямам думи... още по-гроно стана като пияният падна и дойдоха "Дружките" на другият охранител и те да го ритнат веднъж дваж ... що пък не ... купон да им става ... то така само като се разхождаш из софия и не само в този студентски град ами навсякъде има ходещи отрепки без капка интелект или мозък мислещи се за най-могъщите и гледащи лошо Всекиго ! На това сме свикнали всички нали ?! Не е и за очудване как на 50м от карулката пред президентството 3-ма циганета ми скочиха да ме джобят когато бях с приятелката си и беше 14:00 през деня !!!
Българи... какви бяхме ... Какви станахме ?!
публикувано от LordShsh на 2009-12-07 20:35:21
това ни очаква и за напред ...
много неща куцат в държавата ама умствено първобитните НЕ и така като гледам скоро няма да закуцат докато не си стане София едно Официално Гетто !!! мен на 50 м от президентството в 14:00 през деня 3 мазни циганина ме джобиха ... що пък не ... пък и бях с приятелката ?!
публикувано от LordShsh на 2009-12-07 20:36:27
България... каква беше, каква стана...
публикувано от Silotsos на 2009-12-07 22:32:18
Наще коменатри едва ли ще помогнат с каквото и да е в управлението на Студентски град или София .Жалко за момчето и хилядите пострадали при нелепи боеве в тези дискотеки.С стачки пробвах,с писане по форуми също.Разберете тази държава няма да се орапви близките 50 години .Багажа и да ви няма.След някоя и друга година София ще приюти цяла България.Мафията,Анархията и
Капитализма само ще царуват .Докато нардат не се савземе и не стане нещо.Както хората преди са се борили.Кръга се върти разберете ! 90% От малдите хората са пълна скръб
публикувано от FlyPhil на 2009-12-07 23:00:44
Браво! Благодаря от името на целия екип за проявения интерес. Надявам се, че поне нещо мъничко ще се промени след този филм.
публикувано от x4o на 2009-12-07 23:11:30
Само в една от вечерите, в които снимахме, имаше бой, наркотици, пиянство... Не беше необходимо да се разхождаме много там, за да открием всички тези неща... Патрулиращи полицаи почти не се срещат. Но и ако има, никой не се страхува и няма респект към тях...
публикувано от mitakak на 2009-12-07 23:19:15
Адски трудно ми беше да изгледам цялото предаване. Не можех да гледам как майката не вярва до ден днешен, че той не е там :( Тя го чака! Попринцип не съм за стргосоти, но този път толкова много злоба се е всяла в мен, че искам само някаква адекватна присъда на ВСИЧКИТЕ 6!!! Всичките те са виновни! Макар че като се замисля 20 години в затвора ще ги узлоби още повече и след 10 години (защото ще ги пуснат след 10 години за добро поведение) ще са станали вече дилари, биячи и какви ли още не :( Грозна работа!
публикувано от TedoBimmer на 2009-12-08 01:06:52
No comment!!! Почивай в мир.
публикувано от iv_0 на 2009-12-08 01:31:08
Да колкото и да е жалко така става и ще става все по зле докато ония от парламента не се сменят понеоще 2,3 пъти защото както виждате с новите сме като със старите,на българия и трябва нали знаете ...и 40 години скитали докато и последния не умрял само че на нас както ни е тръгнало не 40 а 400 години ни трябват че то всеки депутат и министър има по 50 човека челяд само че те със охрани и тн и тн а ниередовите така става с нас...абе така си е в 1 по горен коментар бягайте навън това е спасението близките 20 години и ще е близките поне 200 ;(
публикувано от iv_0 на 2009-12-08 01:35:45
коментара ми стана малко неясен но след като го гледа човек това нещо му става гадно да убият момчето с такава животинска агресия,то животното като живото убива бързо я с отрова я с захапка на врата за да не страда животното а тия са го ритали в главата да пази господ.А за момента където дадоха темица имаше лек фокус на превръзката на очите и всички знаем значението и,но в наши дни то е друго-не че всички са равни а че тя е сляпа, и сега тия михлъжи ще се разхооойдат на свобода необезпокоявани,срам
публикувано от iv_0 на 2009-12-08 01:48:32
сега прочетох коментарите назад,един казва че ние сме си виновни ами да питам кой ние? аз ще говоря за себе си и аз ходя по дискота и аз пия и аз се напивам но не правя такива изверщини а се прибирам удома и на следващия ден живота си продължава,така правят всички нормални хора,тия не са хора тия са извреги и трябва да се третират като такива,лошото е че са малко случаите като този,повечето остават неогласени и затулени,а имайте в предвид че студентски град както и видяхте е може би най голямата пумийна яма в българия,дори цигaнските гета отстъпват,в студентски град не трябва да обикалят от време на време патрулки а трябват цивилни войници както са в турция с узитата иначе няма оправяне.
публикувано от iv_0 на 2009-12-08 01:49:28
,в студентски град не трябва да обикалят от време на време патрулки а трябват цивилни войници както са в турция с узитата иначе няма оправяне.
публикувано от hwarang на 2009-12-08 09:12:11
Аз имам един въпрос различен от контекста.
Ако ме нападне мене друсан или пиян , има два варианта:
1.Да се оставя на мен да ми се случи същото като на Стоян Балтов.
2.Да смачкам от бой този който ме нападне и да ме изкарат мене утрепка , друсан и пиян?

Кой е по-правилния?
И защо няма закон , когато човек бъде нападнат да може да се защитава независимо какви ще са последвствията , и когато ми влезе крадец в дома да го гръпна и да не ме осъдат мене щото си пазя имуществото?

п.с. сигурен съм , че всичките бойща не стават от самосебе си , почти съм сигурен , че е имало провокация и от двете страни.
Друг е въпроса , че тея неща трябва да се правят old school , т.е. да имаш уважение към този с който ще се биеш. Нормално е има спор да се бият.
Но не одобрявам , ножове , боксове и т.н.
Не оправдавам боклуците които са го убили , искам да си получат заслуженото.
публикувано от FlyPhil на 2009-12-08 09:52:44
Закон няма защото преди закона тук няма държава. (Вземи пример с този случай - не може 6 човека да са там и да има доказателства само срещу 3ма. Това е нелепо.) Естествено, че ако се защиташ и стане нещо по трагично ти ще си виновния.
публикувано от newcomer_sf на 2009-12-08 14:23:23
България си има предостатъчно закони. Никой не се хаби да ги спазва и именно това е проблемът.
Ако вместо всеки да обяснява, че я селяните са виновни, я пък той не бил такъв изрод, че пък гражданите са виновни, че пък студентите и кой ли още не, а вдигне глава и каже, че това не е правилно, че трябва справедливост, че нещо трябва да се промени и че след като не се променя трябва протест, е тогава нещата може би щяха да са различни.
Дотогава може би ще продължим да се колим и трепем като изроди.
публикувано от spacity на 2009-12-08 15:29:53
почивай в мир.. и нека виновниците най-накрая да си получат заслуженото !!! :'(
публикувано от LordShsh на 2009-12-08 18:49:53
не законите си ги има... те се гласуват и влизат в сила ! Важното е че НЕ СА ефективни, поради простата причина, че не са правилно измислени/съставени или се правят така умишлено за благото на едни други Господа с по-висш "ранг" в обществото...
публикувано от LordShsh на 2009-12-08 18:53:49
аз живея в Германия и тук да не мислите че няма утрепки ?!Пример: Турска демонстрация в Берлин, участници - няколко хиляди, нарушики общественият ред са приблизително 1000 един от тях ми БЕШЕ съсед! Казах беше понеже му изпратиха снимка как на протеста чупи 1 заграждение. Имаше срок от 1 месец да напусне границите на Германия със семейството!
публикувано от LordShsh на 2009-12-08 18:56:28
питате се как са го намерли въпреки че живее в съвсем др Бундесщат на границата с франция ?! Ами имаше ги всички нарушители ЗАСНЕти! Това е пример как просто държавата Не се церемони и взима мерки !!! Ето това ни трябва и на нас! Като има доказателства и всичко е на лице присъдата се издава и се приключва. Толкова е просто и същевременно сложно за наща Татковина...
публикувано от vivalavida на 2009-12-14 20:24:30
Случайно някой да има запис на предаването от неделя, 12 декември 2009 - В кадър: Полигонът преди Афганистан? :'(
публикувано от oRiGiNaL89 на 2010-03-24 23:34:50
В сайта на бнт сигурно го има като архив. Потърси го там.
Аз искам да честитя още веднъж и наградата от 3то място в конкурса на тема "Насилието сред младите" проведен в НАТФИЗ, награда, която екипа посвети на Стоян Балтов и показа, че не е забравен ;(