ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2008-01-24 16:36:14
Вашето мнение относно В името на Краля: История от света на Dungeon Siege може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от darkarchon на 2008-01-24 17:59:00
Режисьор: Uwe Boll

...това е достатъчно :lol:.. да не го тегля:thumbsdown:
публикувано от deskicha на 2008-01-24 16:53:24
Приказката сигурно ще радва, но странно защо не е за 2 диска а 2ГБ -_-
публикувано от Ga77aCa на 2008-01-24 16:55:53
Как е качеството ?!
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 16:57:56
За гледане стаа... :D
...само руският дразни..
публикувано от WarmerBros на 2008-01-24 17:03:21
is it eng or rus dub ?
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 17:06:27
look at the description...
it's a RUS DUB...
публикувано от pepsi на 2008-01-24 17:12:48
ще го гледам, но когато излезе на dvrip.
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 17:15:58
Че то и т'ва е ДВДРип... :D
публикувано от maxtanev на 2008-01-24 17:23:26
Странно колко пъти е говорено, че R5 значи Region 5.И всъщност е DVD с руско аудио, много често без английско такова, ама кой да чете.
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 17:23:46
kalimanBG, каква?

Интересно сравнение между ДВД и регион... :D
Както и да е... чакайте си ДВД от R1/R2... но на Рип разликата не е чак толкова осезаема... единствено звукът си заслужава да се чака за едното гледане :)
публикувано от danailhr на 2008-01-24 17:33:00
SeeKnDestroY това е руски dvd-rip , а не R5 ;) !
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 17:35:29
danailhr, това е руски ДВДРип от DVD R5 ;)

публикувано от maxtanev на 2008-01-24 17:37:18
Странно мислене имаш човек.
публикувано от danailhr на 2008-01-24 17:38:47
kalimanBG незнам аз ти какво знаеш..Но това тук е чист DVD-rip (руски) , а не Р5 - R5 е когато американските рипери му сложат Кам-ско аудио..Това тук е DVD-RIP..До няколко часа би трябвало да излезе и R5 на pukka или на някоя друга известна група..Аз го тегля същият релийз от руски сайт и там пише DVD-rip както и на всички други тракери..Такаче трябва да се преименува филма на DVD-Rip RUS , а не R5 !
публикувано от danailhr на 2008-01-24 17:41:56
Качеството е перфектно както и звука : Ето инфо :

Файл
Формат: XviD
Качество: DVDRip
Видео: 1880 kb/s, 640x352
Звук: AC3, 448 kb/s (6 ch)
Размер: 2,102 MB
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 17:45:30
Чакайте малко да се изясним...
R1... R2... R3... R5.. са все региони на ДВДтата

Русия спада към регион 5.. т.е. R5 и т.к. почнаха да "бълват" ДВДта преди официалната им премиера и то с по-лошо качество от това, което излиза на R1(USA) и R2(Europe) групите от "сцената" решиха да им слагат таг "R5".. т.е. подсказват, че е рипвано от Руско ДВД, за да си знаят хората, че качеството не е най-доброто...

Аз нарочно съм оставил R5 в заглавието, за да се знае, че е рипвано от руско ДВД... и се нарича ДВДРип все пак...
публикувано от PPAALLKKOO на 2008-01-24 17:50:16
кога ще има с нормално аудио?? мразя руски :thumbsdown:
публикувано от danailhr на 2008-01-24 17:50:16
Мога да кажа само едно да не спорим вече..Релийза е супер качеството е перфекно звукът също..Субтитрите са идеални..Само звукът е на руски , но няма значение !
публикувано от inspirited на 2008-01-24 18:02:40
С тага R5 се означават специални двд издания в Русия (R5=Region5 (Русия)) и буутлег копията им, които се разпространяват в интернет.С цел преборване на пиратството, филмовата индустрия създава новия формат двд , които се създават много по- бързо и ефтино от комерсиалните ДВД издания. R5 DVD- тата се различават от традиционите такива в това, че те са директен TC трансфер без никаква преработка и допълнителни материали. Това позволява филмите да се пуснат на пазара заедно с появяването в интернет на първите DVD скрийнъри (първите качествени издания на даден филм на сцената). Така индустрията пробва да се пребори с пиратството, като предлага филма за легална продажба по едно и също време с излизане на първия "читав" релийз в интернет. Но резултата е, че така прибават още един по ранен сорс за релийз групите .

Някой R5 DVD- та може да се издадат без английски звук, което принуждава релийз групите да добавят английския звук от друг източник. Подобни издания се с маркират с тага "R5.LINE".

Качеството на картината на R5 се доближава до това на DVD SCR, с тази разлика, че не присъстват таймер и надписите, маркиращи скрийнърите от комерсиалните двд издания. Качеството е по- добро от TC пиратските издания, поради факта, че се използва професионална техника.

Понеже R5 формата е нов, все още няма отвърдени scene стандарти за тях и често се маркират като TC, DVD SCR и дори и DVDRip. В края на 2006 години някои релийз групи (DREAMLiGHT, mVs и PUKKA) започват маркирането на тези издания с тага R5 или R5.LINE (ако е добавяно английско аудио от друг източник) и съветват другите групи да правят същото.
публикувано от Kiril86 на 2008-01-24 18:03:50
Дайте сийд бе мурдари!:grrr::grrr:
публикувано от lokiman на 2008-01-24 18:04:41
Руски ахаха с две думи сере ми се хахаххахаха сорй за грубия език ама руски кст чуя и направо лудвам отврът е кат немския хахаха а за японски направо клизма хахахахаха Иначе филма ще е супер ще чакам по добро релист че.
публикувано от bonebird на 2008-01-24 18:16:40
Сега пък, Jason Statham се е пре**ал да участва във филм на Уве Бол... ужас, мани-мани :-/
Почти съм ситурен, че е оплескал филма който е по Dungeon Seige до колкото разбирам. :lol:
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 18:20:02
Kiril86, я мълчи там..
публикувано от LinKuei на 2008-01-24 18:20:12
Kiril86 я се поуспокой малко..Това да не ти е замунда. Стига рева за нещо, което го има (сирече сийда). Прочети малко как се извършва трансфера в p2p и в частност при торент системата и после сам прецени дали не заслужаваш картон.
публикувано от highlander на 2008-01-24 19:11:42
Добре,от всичките три страници до тук,как никой не написа нещо относно филма,става ли за гледане,интересен ли е и т.н.Три страници изписани с спорове относно това RIP ли е,не е ли.Ами айде стига де,разисквайте си тези въпроси във форумите,аз и другите като мен,интересуващи се от филма и имащи време да изгледат по половин филм на вечер как да знаем дали та теглим или не.Помогнете,кажете как е,че като го знам тоя какви ги С***ре до момента не очаквам нищо смислено и не ми се иска да си загубя така вечерта.
Айде извинете ако съм обидилнякой,и със здраве.
публикувано от bella на 2008-01-24 19:11:46
[b][/b]В драматичната и впечатляваща земя на кралство Еб, кралят Конрид трябва да защитава замъкът и поданиците си от злия Гелиан, който се опитва да го свали от трона. Ужасяваща армия от войници-животни познати като Кроги е изпратена към kрал Конрайд от злия Гелеон за да плячкоса и унищожи всяко село от кралството по пътя си към краля.Живота на един обикновен селянин Фармър Деймън (Джейсън Стейтъм) е променен завинаги когато крогите нападат мирната общност, в която живее. След като те убиват сина му и отвличат жена му Солана, Фармър е принуден да отмъсти. Заедно със стария си приятел Норик и магьосника Мерик той започва най-важното пътуване в живота си в което трябва да върне отново жена си. По пътя си той ще се сблъска с множество магии и приключения, които ще определят съдбата му и значението му за кралството. [b][size=5][/size][/b]
публикувано от ttisho80 на 2008-01-24 19:24:34
браво от мен откога чакам да излязат субовете за този филм :thumbsup::thumbsup::D
публикувано от Da_BizkiT на 2008-01-24 19:36:23
като гледах трейлъра и това май ще да е първият филм на Уве Бол, който не е ТОТАЛНО идиотско нещо, създадено от болния мозък на болния човек... все пак си мисля, че е осрал тотално филма, но да видим... надявам се да не е чак такава простотия, имайки предвид актьорския състав...
публикувано от MasterCop на 2008-01-24 19:47:50
Uwe Boll осра още една легенда! Не му стигнаха BloodRayne 1 и 2, Postal, Alone in the Dark - тези игри бяха класика, а той ги съсипа правейки долнокачествени филми по тях :crazy:

Сега се кани на:

Alone in the Dark II (2009)
BloodRayne 3 (2009)
Tunnel Rats (2008)
Deliverance (2007)

Няма ли кой да го спре? :ninja:
публикувано от hause на 2008-01-24 20:06:09
руско аудио .... мн се колебая !:-/
публикувано от jackiechan1 на 2008-01-24 20:36:36
"Хора"защо просто не гледате филма и да дадете някакъв по стойностен коментар!гледната точка на режисьора е много по-различна от вашата:)))))
не се изживявайте на кино критици каквито не сте:)))))и няма да бъдете с тези ваши плиткоумни разсъждения с някоя и друга чуждица:)))))ако гледате само екшъна и специалните ефекти значи нищо не разбирате от нищо не само от кино:)))))))))))защото както гледате един филм така гледате и на повечето неща от "живота":))))))айде със здраве:))))ако съм засегнал някой моля да си остане засегнат:)))))
публикувано от sanitara71 на 2008-01-24 20:43:55
всички тези дет само плюват по Уве Бол: когато направите вие нещо което да се излава по световното кино тогава викайте некадърник боклук за нищо не става лоши или не човека си прави филми печели си пари пак вие си ближете пат...те за сол понеже нямате пари за едно кафе да пиете така че стига говорихте глупости
публикувано от jackiechan1 на 2008-01-24 21:18:21
имам едно предложение към модераторите на Арена:да банват всеки който не коментира по филма за 1седница:)))ще бъде добре за повечето потребители:)))
а и тези които "много"се изживяват на американци и на англичани,че чак и не можели да понасят руския език:)))))смешковци невръстни:)))аз съм на 34 години
и когато бях на тяхната възраст се учеше руски:))))
и смея да твърдя,че руският език е много мелодичен:)))добре се оправям и с английския,но ако даден филм или каквото и да било е с превод на руски,го предпочитам пред английския:)))))))))))))а да не забравяме,че сме БЪЛГАРИ и живеем в БЪЛГАРИЯ,така че желателно е да се пише и чете на български:))))а който го е срам да се нарече БЪЛГАРИН да "оди да се пере":)))))
публикувано от lacho86 на 2008-01-24 21:20:55
филма е супер само моля даите малко сиид
публикувано от skeleta123 на 2008-01-24 21:30:04
eeeeeeee руско аудио. Дано скоро излезе и с английско
публикувано от dobriii на 2008-01-24 21:30:19
Пичове аз лично смятам че филмчето си заслужава нужното внимание просто го свалете и гледаите .Аз поне така направих и не останах разочарован8):)
публикувано от Fastuka на 2008-01-24 21:38:00
имам едно предложение към модераторите на Арена:да банват всеки който не коментира по филма за 1седница))ще бъде добре за повечето потребители))
а и тези които "много"се изживяват на американци и на англичани,че чак и не можели да понасят руския език))))смешковци невръстни))аз съм на 34 години
и когато бях на тяхната възраст се учеше руски)))
и смея да твърдя,че руският език е много мелодичен))добре се оправям и с английския,но ако даден филм или каквото и да било е с превод на руски,го предпочитам пред английския))))))))))))а да не забравяме,че сме БЪЛГАРИ и живеем в БЪЛГАРИЯ,така че желателно е да се пише и чете на български)))а който го е срам да се нарече БЪЛГАРИН да "оди да се пере"))))

Това по-скоро ми прилича на коментар на някой пубер:D
публикувано от nicekitty на 2008-01-24 21:41:12
Та - даааа...! :thumbsup:
публикувано от HardTechnic на 2008-01-24 21:54:28
eee to na ruski nqma smisal da se gleda :(
публикувано от unisexx на 2008-01-24 22:11:36
Фастук, а ти на колко год си? Защото и аз се съгласявам с колегата по-горе. За мойте години ще си замълча.
публикувано от manson80 на 2008-01-24 22:26:38
Дублажа както винаги е перфектен. Много благодаря за релииза. Шестица за торрента!:thumbsup:
публикувано от moskvichalr на 2008-01-24 22:34:54
аз съм съгласен с "fastuka" един аудиото,друг артистите а трети нещо друго. Кометирайте дадения торент. Колкото до аудиото първо излиза руско а после на анг....:lol:Филмчето със сугурност си заслужава:thumbsup:
публикувано от SeeKnDestroY на 2008-01-24 22:35:08
Само да вметна, че коментарите тук - не значи, че са само за филма... ако ви интересува толкова има си iMDB и четете там... в коментарите може да се разисква качеството, а и главно са за това, а не да се четат субективни мнения, които да карат/отказват някого да гледа даден филм...

А за субтитрите ще го оставя без коментар... там съм съгласен да се банва всеки, който си поиска...
публикувано от djdodo на 2008-01-24 22:40:43
please up with English audio.

thx.
публикувано от plamen7718 на 2008-01-24 23:04:29
филма е готин не се правете на интересни
публикувано от alexanderski на 2008-01-24 23:37:19
Съгласен с мнението, че торентите са безплатни :) Избирам да слушам оригиналната реч на актьорите. :blush: Дано Уве да не се е изложил, както обикновено.
публикувано от FF3 на 2008-01-24 23:39:00
Незнам защо при мен, аудиото е на Английски език ?!
И това не е R.5 качеството е ужасно като за ТS е.:-/
публикувано от 6amrion на 2008-01-24 23:43:07
всеки път преди да свалям някои филм, за да го гледам,преглеждам коментарите.Там се пише за всичко друго но не и за филма,по добре не пишете нищо и си запазете малоумните коментари за вас си.Повечето имам чувството че са все едно филмови критици.Писна ми, засрамете се бе, какво като е на руски да сте учили,всеки език е богатство.
публикувано от critical на 2008-01-24 23:43:37
филма изглежда ше е готин ако и качеството е добро ше е много хубу :)
публикувано от Fastuka на 2008-01-24 23:45:32
unisexx, ми и аз съм учил руски в училище, щот нямаше други, значи съм от старото поколение, но НЕ искам филмът да е дублиран на какъвто и да е език. Винаги предпочитам оригиналния език, та бил той и патагонски. А и не вищам нищо общо межу изказването на jackiechan1 за българското:-O Каро гледаме филм , дублиран на руски, ставаме повече българи ли? Т'ва е върхът на тъпните.
публикувано от frank на 2008-01-24 23:59:14
FF3 - качеството на картината е перфектно!
Аудиото е на руски и е профисионален превод!!
Толкоз за качеството на рипа, сега някои да каже как да го разделя този файл на две части, че когато го запиша на DVD-RW плеъра го чете до половината и после спира иначе на компа върви нормално. Винаги филмите ги гледам чрез DIVX външен плеър на по-голям екран от монитора ми. С Virtual-Dubне става.
Благодаря за помоща ви!!!
публикувано от assenfreeman на 2008-01-25 00:28:11
аман от нагли пубери,не знам как уплолдърите,издържат (око четат изобщо коментарите)на прищевките и наглостта на някои потребители ,човек трябва да ви го налива в главата за да го разберете най на края: ВСИЧКИ ТОРЕНТИ ВИ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ БЕЗПЛАТНО,БЕЗПЛАТНО,БЕЗПЛАТНО,БЕЗПЛАТНО,БЕЗПЛАТНО,БЕЗПЛАТНО ..нокой не ви длъжен да качва новите филми със супер качество и субтитри,ПРЕТЕНЦИИ И НЕДОВОЛСТВО ПОКАЗВАЙТЕ ТАМ КЪДЕТО СИ ПЛАЩАТЕ,би трябвало всеки пост свързан с недоволство от торента ,да се изтрива и замества с думите "този торент е безплатен".....

Ти добре ли си бе брато?
Това някакви комунистически идеи ли са?
Чувал ли си за свобода на словото?
За какво са тези коментари според теб, ако всички ще пишем едно и също, че сме доволни и ни харесва всичко?
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
публикувано от danigod на 2008-01-25 00:33:52
Все спорите - но колко казаха:
Браво на ъп-а.
Относно "пуберите", които смятат мишката за продължение на ръката - руската култура ще я има дълго след като българската умре заради недо.осчета като вас. Руския език е супер и поне 3 пъти по-лесен за научаване от всеки, който говори език от групата на славянските, в сравнение с който и да е език от латинската или романската група. Аз съм на 21 и се кефя на такъв, какъвто има.
Ъплоудъри - качвайте повече неща и на други езици - пък дано на някой му хрумне да научи някой език "в повече", вместо да се чуди коя нова игра и да играе и дали компютъра му е достатъчно силен да я подкара.

Не на затъпяването на онова, което е останало от българската младеж.
публикувано от Kiril86 на 2008-01-25 00:47:12
....Не си заслужава гледането!!!! :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от FF3 на 2008-01-25 00:48:21
Абе качеството е ужасно ако щете вярвайте, нали го изтеглих филма и го гледам. Качеството е направо TS или CAM и това си е живата истина.

П.С. Затова филма не е в препоръчани !;)
публикувано от w45p на 2008-01-25 00:58:09
Качеството е много добро, но определено филма не си заслужава. Битките са прилични.
публикувано от sunguard на 2008-01-25 03:29:56
след коментар като този в IMDB "I don't even know if I can accurately put into words how bad this movie is. If you read this review, don't make the same mistake I did. Don't watch it to see if it is as bad as the guy on the IMDb said it was. This movie should only be shown to criminals in jail as further punishment for their crimes." едва ли остават съмнения що за филм е това и мога да заявя че рядко коментарите в този сайт са като тук кой къде кво правил защо няма субс и такива работи EnjoY IT :)
публикувано от highlander на 2008-01-25 12:10:08
Здравейте отново на всички.Лично аз харесах филма,въпреки че си оставам предубен пак към работата на Uwe Boll,тъй като аз лично не си падам по стила на този режисьор.За тези които искат да гледат една добре разказана приказка с доста добри екшън сцени,според мен, им казвам приятно гледане,аудиото е перфектно,а също и качеството,за което благодаря на ъплоудъра.
публикувано от ke4i на 2008-01-25 12:41:03
Качеството е много добро, но определено филма не си заслужава гледането!!!! :thumbsdown:
публикувано от FF3 на 2008-01-25 12:42:22
Sorry kaчеството е много добро, объркал съм нещо няма значение. Ае ...
публикувано от dimmi на 2008-01-25 16:01:37
филма не си заслужава.:rant::rant::shit::rant::rant:
публикувано от epoc на 2008-01-25 19:30:37
Хубави актьори слаба организация можеше поне да дадът малко повече пари за анимация да стане яко като LOTR орките са правени в час по труд и техника филма е много фалшиво направен язък за героите и замисъла ... абе с 1 дума БОЗА :-O:-O:-O:-O
публикувано от boni1004 на 2008-01-25 20:13:07
Еваларка за релийза, мн. добри картина и звук! :thumbsup: А за руския дублаж, какъвто е имало - такъв се предлага! За тези, на които филма толкова е харесал, пожелавам - приятно гледане, когато излезе с оригиналното аудио! Аз не бих го гледал отново! :thumbsdown:
публикувано от kalostay1 на 2008-01-25 21:52:08
Чудя се как актьори като Джейсън Стейтъм, Бърт Рейнълдс и Рей Лиота са се вързали да играят в подобен евтин боклук. Евтин, не само като средства, а и като напълно липсваща режисура, невероятно тъп сценарий (какъвто и ПС-игра няма дори), безумно глупави опити, както за ефекти, така и за бойни сцени.

С две думи - боклук и срам (за тия, дето са дали да ги снимат в това)
публикувано от newheroes на 2008-01-25 23:20:35
за филма мога да кажа само едно - не струва!!!
за XpeLLo 10x за труда!!!
публикувано от MitI0 на 2008-01-25 23:24:52
Този филм е малко тегав за гледане.Можe би главния виновник за това се казва "Бластелинът на пръстените".Той до такава степен е разширил представите ми за мащабност, че всеки опит да се направи нещо подобно някак бледнее.Не мога да кажа, че "In the name of the king" е лош филм, но просто си личи една баналност в някои сцени и това до голяма степен изнервя.Във всеки един момен от филма знаеш, какво ще се случи и това е разочароващо:|
публикувано от vranez на 2008-01-26 02:10:56
филма е доста слаб,жалко че джеисън и лиота участват в него:thumbsdown:
публикувано от leek на 2008-01-26 03:35:49
Филма е слаб, като сюжет като сценарий ... явно Uwe Boll се е опитал да направи филма хит като вкара имена като Jason Statham, John Rhys-Davies, Claire Forlani, Kristanna Loken, Burt Reynolds и Ray Liotta. Много тъп подход от страна на Uwe Boll мисля аз, или мисли хората че са тъпи. Ако беше вкарал Arnold Schwarzenegger и Jean-Claude Van Damme определено филма щеше да е супер и да има голям успех...не е нужен и сценарий те актьорите знаят какво да правят. Препоръчвам го за лица под 12г. А за лица над 18г се препоръчва ако искат да видят добри актьори в тъп филм.
публикувано от neostoev на 2008-01-27 01:01:47
Амии какво да ви кажа???....Става не е това което очаквах (ама от Уве Бол какво ли да очкавам) ама и това не очаквах добре че беше алкохола да притъпи възпреятията Охххх...!Приказка като приказка тролчетат наистина мязат на некви илезли от някой филм от 30-те год. на миналия век!!!Ако нямате по-важна работа и имате време за губене гледайте го (Аз явно нямах работа)!!!!
публикувано от neostoev на 2008-01-27 01:07:14
:drunk:
публикувано от Jardo на 2008-01-27 15:27:42
Жалко.... поне да имаше малко ефекти,тва онова.така на нищо не мяза....ама карай ,ако имате свободни 2 часа и нямате абсолютно друго какво да правите - гледай те го - поне 6те се посмеете :thumbsup: . жалко и за хората които играят във филма ...абе оценка 1-2
публикувано от chuckk на 2008-01-27 22:36:14
Абе при толко добри артисти наистина се очакв нещо по добро :-/
публикувано от husqvarna на 2008-02-09 19:52:31
пффффф ебахти тъпата пародия на Lord of the Rings направо съм разочарован :thumbsdown: :thumbsdown:
публикувано от manolo007 на 2024-01-19 20:01:26
thnxs