Как няма да е тъп филма? Ще хвърли ония хвъля дървения си бумеранг и сваля 4 човека? Още разбрах, че е гнила работата на филма още в началото ония се прави, че усеща, че нещо не е наред... До тук окей, но! Ония отиде до него зад гърба му на някаква поляна... и го удари с оръжието си и аз си викам "Айде тоя гътна", да ама не! Ония почна там карате! И пак хвърля бумеранг-а удря се... и пак си го хваща? К'ви са тия? Или племеникът на края го стреля половин час с лък и накрая го боцва... и всички се чудят, но маг-а на краля знае, че е убит от племенника и е разбрал от последната стрела, а той преди т'ва си пуца по него, ама кой му обърне внимание? Или накрая... Онзи лудия магьосник ще бие главния герой с книги! Вместо да вземе 3-4 меча да го заколя той книги фанал циклони прави ефекти сички деца се радват хим хип уря..., да ама лошия умря пак! ФЪК! Егати приказката... направо... ме издразни пък и BS player-a беше настроен да превъртва... и филма почна от начало... и мен ми се спеше, а звуковите ефекти (ТАКА ДА ГИ КАЖА) ме тормозиха 15 мин докато заспя...