ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2007-08-23 04:16:29
Вашето мнение относно Usa.Vs.Al.Arian.2007.STV.DVDRip.XviD-BETAMAX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kaziklu на 2007-08-23 06:39:47
Къса ми се сърцето от тази трагична несправедливост! :'(
публикувано от NoPanic на 2007-08-23 13:03:39
Alkohilik, съвсем естествено си МЕГА-ЗАБЛУДЕН.
Буш не "маже арабите", а убива деца и жени, при това невинни. Едно дете като се роди то не е "арабче", то е ПРОСТО ДЕТЕ, а децата ВИНАГИ СА НЕВИННИ.

"Арабите" имат много лоши страни, да, и аз не ги обичам като цяло, но е грешно да се казва, че щом човек е арабин, значи е за пребиване. Но ти това всъщност няма и да го разбереш...

Филма не е "псевдо" и не е "за" американския герой , който спасява света, а точно обратното - един от често повявяващите се напоследък филми, които плюят БУШ и простотиите на неговата администрация.
Който не е зпознат с простотиите му, нека погледа/почете малко филми/книги на Майкъл Мур и ще разбере. Ставащото в САЩ е изцяло по вина на семейство БУШ и на НИКОЙ ДРУГ.
публикувано от corwinsk на 2007-08-23 14:42:46
Ами Alkoholik проблема е, че онези араби, дето се самоубиват по спирките разсъждават точно като теб. В техните очи нашите деца са потенциални убийци на араби и като порастнат ще отидат да им пускат бомби по къщите. Те те мразят точно толкова, колкото и ти мразиш тях. Те разсъждават точно по същия начин, както разсъждаваш и ти. Те са идиоти.... и ти също!
публикувано от corwinsk на 2007-08-23 15:08:11
Ами аз явно не съм хуманист.... защото мисля, че хората като теб трябва да ги разстрелват без процес.
публикувано от k1r40 на 2007-08-23 15:39:05
Не зная какъв е този филм, но евала на Буш, че маже арабите!! Дано да вземе още един мандат, да може да си довърши работата

XAXAXA....... uDuOT
публикувано от corwinsk на 2007-08-23 16:41:08
Alkoholik, под "хора като теб" имам прадвид и ислямистите, както и всички останали безмозъчни фанатици, готови да убиват въз основа на раса, религия или малоумна идеология. Аз много добре знам какво искам. Искам да престанете да съществувате... това искам. Ако това ме прави "хуманист", значи се гордея, че съм такъв.

@jardin - В българския език, който толкова настоявате всички да говорят, няма такава дума "съботйор" O:-
публикувано от almogaver на 2007-08-23 17:08:49
Пияницо, Пияницо... Да можеше поне малко да се разходиш из белия свят, да видиш какво прави твоят приятел Буш, да разбереш например, че няма НИТО ЕДИН интелигетен човек в света вече, който да мисли като теб. Но не би, ти ще си останеш цял живот в панелката в Люлин, пиейки евтина мастика и говорейки глупости в форумите. Пияницо, Пияницо...
публикувано от Leasy на 2007-08-23 17:15:32
Alkoholik_k, в случай че не знаеш, писането на коментари с расистка насоченост тук е абсолютно забранено. Внимавай да не минеш границата със следващите си постове, защото директно ще бъдеш замразен.
публикувано от dukuta на 2007-08-23 21:02:41

В същината на христянството е да се прощава!
трудна работа.
При исляма е по скоро "око за око, зъб за зъб". Както и при еврейте.
Винаги ми е било по-лесно да си отмъстя. Намирам го за Успокояващо!:lol:
Факт е, че повечето хора предпочитат да отмъстят, не да простят.
Това е удобно за ууправляващите.Като Буш и неговите хора например, Срещу арабите. Когато Б.и сие искат да постигнат целите си в близкия изток те чакат удобен момент. Разбира се, трябва им и подкрепата на избирателя или аудиторията, а тя не винаги е доверчива. Но когато става дума атентат, убити и тн. аудиторията иска отмъщение.И така Буш и сие отива да отмъсти и едновременно с това да постигне...С един куршум два заека и тн..
Доколкото съм чел, знам че преди да се насели Америка от Европа(в общи линий)има една голяма част в историята, когато арабите и исляма са били много по-напред и духовно, и материално от европейцити.Сега е обратно и може би някой ден ще има още един обрат.
П[color=red]ри нас е съществено важно, че можем да мислим както искаме и ни е удобно[/color]

публикувано от Leasy на 2007-08-24 13:46:32
Алкохолик, не мисли че един нов акаунт че те спаси ако ръсиш глупости из тракера. Има IP ban за тая цел.
Ха сега да ти видя новия акаунт колко ще издържи.
[img]http://forum.arenabg.com/style_emoticons/default/banned.gif[/img] То теб и всички други, които мислят че само те са хора: няма да ви позволя да си пишете хитлериските булшити тук.
публикувано от carbonid на 2007-08-24 17:36:59
след 50години петролът ще свърши арабите ще изгладнеят, циганите ще станат 6 пъти повече ние няма да можем да им плащаме тока, водата, и социалните осигуровки, тогава всички мюсулмани по целия свят ще се надигнат срещу нас християните,ще изкат земите ни, парите ни, жените и домовете ни, тогва ще настъпи Апокалипсиса, тежко на нашите деца, тогава ще се забравят думите Демокрация, Толерантнос, и Жал