ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от redhooligan на 2013-02-14 23:34:20
Вашето мнение относно Urban Terror 4.1(Stable) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Deathwinga на 2013-02-15 06:49:15
Нарси за ъплоуда .
публикувано от pemk на 2013-02-15 14:19:13
Много яка игра , теглете няма да сбъркате .
публикувано от alex4o_91 на 2013-02-15 21:15:27
някой може ли да ми каже как се инсталва ?
публикувано от deva19905806 на 2013-02-15 22:24:04
да бе да играл съм я и изобщо не ми хареса
публикувано от Deathwinga на 2013-02-16 09:44:05
alex4o_91 , нз , май ъплоудера е качил MacOS версията или проблема е в резолюцията .
(дава ми в 1 папка нещо си за MacOS : UrbanTerror/ioUrbanTerror.app/Contents/MacOS)

За резолюцията се сменяше от 1 файл , трябва да видя как беше .
За повече информация по темата и други свързани с Urban Terror може да посетите urbanterror.info/forums/ ( разбира се ако сте фамилиарни с инглиша ) .

Може и да теглите от тук , ако мислите , че този торент няма да ви свърши работа :

http://www.urbanterror.info/downloads/
публикувано от redhooligan на 2013-02-16 11:07:48
Версията е за Windows Xp и както изглежда този проблем го имаш само ти. Други не са се оплакали да го имат. Аз съм тествал и работи. Няма MacOs няма Vista няма нищо.
rado7878 как да няма сийдъри от Бг? Ние да не да сме от Узбекистан. Като не сийдваш си има наказания и за такива като теб не се притеснявай :D
публикувано от Deathwinga на 2013-02-16 22:37:49
Ми на папката така пишеше , мисля че проблема е в началната резолюция на играта , оправяше се от настроиките в папките , в youtube видях преди време решение .
Ако е това .

Мислех днеска да погледна какво беше , ама бях на 1 рожден ден , който трябваше да завърши рано , но се проточи ...
Живот и здраве утре ще видя дали ще го подкарам .

Сори

Нз , аз съм на Win 7-ка , ама доколкото знам те не са правили Urban Terror samo за Win XP , а за Windows (нз дали на по-стара уиндовс бачка , но на по-нов ще е странно да не бачка , включително Vista , друг е въпроса колко добра OS e Vista :D ) , имам предвид клиента , защото има клиент и за Linux и Mac OS . На мен ми дава ми с червени букви : ''could'nt load default.cfg'' .

Но мога да се закълна ,че папките са така , може да е защото Windows , Linux & MacOS потребители могат да играят заедно нещо , нз . Мога да предоставя screenshot ако е необходимо .
публикувано от iko85 на 2013-02-17 01:37:40
играта върви на виста а също на 7-цата без проблеми, това мога да го поддтвърдя понеже я играия вече 5 години, един от наи-добрите фри мултиплеари, с право само на основно оръжие,второстепенно,пистолет и граната-без скапани рангове,без хеликоптери,самолети и извънземни,удрящи те постоянно,просто това е игра които го може го може, времето за реакция е около 2 секунди, графиката е старичка, но пък геимплея е уникален, които иска може да я изтегли от интернет,със същия размер
публикувано от Deathwinga на 2013-02-17 21:06:26
Ако имате проблем с резолюцията (laptop-и , по-големи монитори ) :
https://www.youtube.com/watch?v=EAdSbdE5B38 , в описанието на клипа е линка , теглите и Paste в q3ut4 папката .

+1 за това , което каза iko85 , в следващата версия (не говоря за 4.2 , а за следващата) ще е с нова графика и не само ...

For more info - urbanterror.info

Stay tuned ...
публикувано от sina_na_velikata_mechka на 2013-02-18 07:57:43

Изключителна игра .
Думите безсилни да опишат чувствата са .
публикувано от Deathwinga на 2013-03-03 17:04:58

Да не забравите да се регистрирате на : urbanterror.info .
За новини относно играта пак там (ако шпрехате инглиш , естесвено)