ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Lexus на 2009-01-04 22:48:18
Вашето мнение относно Universal.Soldier.1992.720p.Bluray.DTS.x264-Funner може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от CCCP на 2009-01-05 20:12:03
Оооо... Леле... беше 95-а или 96-а и бях на 7-8 годинки и го даваха по Канал 1 щото тогава други телевизии нямаше. Още от тогава тоя филм ми се е запаметил в съзнанието и особено последната сцена дето Жан Клод уби Долф Лундгрен с неква машина и го разпарчетоса... Това е точно чиста проба Американски Екшън в класически стил БАМ БАМ ТРЯС ПРАС БУУУУМ. Гледайте няма да съжалявате... Невероятно напрегнат е през цялото време... а тия двамата просто не умират...
публикувано от CCCP на 2009-01-05 20:28:11
П.С. Сега като се върнах назад в детските ми спомени се сетих и за един друг филм само че не мога да си припомня заглавието.. както и да е.. ставаше въпрос как един взе една лигла богаташка за заложничка от магазина като и упря TWIX или SNICKERS вместо пистолет и после имаше некви луди преследвания по магистралата с куките.. по време на тия преследвани тея двамата се ебаха в колата... и т.н. и т.н. Много ще съм благодарен ако някой ми каже как се казва заглавието на филма и евентуално къде да го намеря... или да ми каже поне къде да попитам. Thanks in advnce...
публикувано от jekitooo на 2009-01-05 22:41:11
много як филм:thumbsup::D:cool:
публикувано от Lexus на 2009-01-07 21:41:38
П.С. Сега като се върнах назад в детските ми спомени се сетих и за един друг филм само че не мога да си припомня заглавието.. както и да е.. ставаше въпрос как един взе една лигла богаташка за заложничка от магазина като и упря TWIX или SNICKERS вместо пистолет и после имаше некви луди преследвания по магистралата с куките.. по време на тия преследвани тея двамата се ебаха в колата... и т.н. и т.н. Много ще съм благодарен ако някой ми каже как се казва заглавието на филма и евентуално къде да го намеря... или да ми каже поне къде да попитам. Thanks in advnce...

Понеже докато ти четох коментара се сетих за главния актьор във филма (Charlie Sheen) та се поразрових в imdb и да ти кажа името на филма е The Chase. Наскоро го даваха по Бтв или Нова.
публикувано от CCCP на 2009-01-09 11:57:42
Ей... Lexus.. много ти балгодаря за информацията. Веднага го свалям :)!!!