Имиджа е буутващ са тези,които се чудят дали ако го запишат на ДВД,дали ще се буутне от него.Буутва си перфектно,инсталира се без грижи и върви като по-вода.Shrink-нах си единия дял под Виста,да освобя 25ГБ за този Уин,след което си го качих без никъкви проблеми.Никакъв проблем за момента вече 5-6часа няма да си оперираш измежду двата Уин-а.Слага си буут-скрийн за избор на ОС и си зарежда пърфект.
Първоначалното ми впечатление определено е много положително.Интерфейса е подобен на Виста,но като цяло в пъти по-различен и много по-удобен.Страшно опростено е направен.Качих Firefox,WinAmp,K-Lite Mega Codec Pack 4.3.4 Full,Skype,Dell QuickSet(софт към лаптопа ми) и най-важното nVidia Drivers v.180.70,които са мод-нати драйвери за Лаптоп.Просто никъкви забележки.Пусках си монитора през HDMI-я на Лаптопа(имам преходник от HDMI към DVI) и за секунди си настрои всичко.Страшно ми хареса при десен клик директен линк за Screen Resolution.Там е пипано много и пак за по-добро.Ужасно по-бърз като цяло е Уиндоус 7 в сравнение,с който и да било предишен Уин.Дори и за БЕТА е се справя чудесно.Тия дни ще накачула още една сурия Софтуеър да видим как ще се справи и ще пиша пак.Ще се тества и някоя друга игрица....
Ако някой е ровил из Admin.Tools да пише,че нямах много време да разгледам там. :)