ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Extream на 2012-03-19 15:40:34
Вашето мнение относно Уикенд може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ivayloandreev на 2012-03-20 10:03:41
Разбира се че ще напиша!!! Опомнете се !!!!Имам право да изкажа мнение то си, и това, че danbgtorr, намира коментара ми за обида, говори само едно, че се е засегнал лично следователно е гей и според мен трябва да иде на лекар да потърси специализирана помощ.
Подчертавам пак, никога няма да подкрепя нещо подобно, прочете Библията и ще разберете защо!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
публикувано от ivayloandreev на 2012-03-20 10:08:18
viktoriozzz прегледал съм този торент защото не съм очаквал да е гейски естествено!!!!!Но след като разбрах за какво става въпрос раших да изкажа мнението си!!!!
Ти имаш нещо против ли (Гей чикиджийски,мазен,долен,шибаняшки с разширен анус)?????
публикувано от EndlessDark на 2012-03-20 12:05:11
Имам само един единствен съвет към теб...след като четеш Библията и подобни писания значи си наясно, че съдбата си я определяме всички сами. Да, сега можем да ме наречеш всякак педал, гей...там всичките епитети дето знаеш, но няма ми накривиш шапката никак! Аз съм си аз...харесвам точно същите неща като теб (без едно):D :D :D и не съжалявам даже напротив!
Не разбивам защо, след като те дразни този торент, висиш тук и пишеш ограничените си коментари?-_-
Не се заяждам просто не разбирам защо се занимаваш след като не те засяга...разбрахме че филмът не ти харесва, че мразиш гей обществото и ала бала всичките глупости! Просто не пиши повече...
публикувано от viktoriozzz на 2012-03-20 13:43:01
мнооооого си забавен ивайлоандреев:)))виждам пак се ровиш в гейския торент:) ай лайк ю.
публикувано от viktoriozzz на 2012-03-20 15:20:42
хайде ивко до кога ще те чакам. да не гледаш пак някое тематично муви ?:)хайде покажи ми още колко си прост.плийз:)
публикувано от harrris на 2012-04-29 22:52:05
Бог ме е създал гей, значи е имал нещо предвид :D А Библията са я написали хора ;)
публикувано от EndlessDark на 2012-05-11 10:52:45
филмът е много добър само дето няма субтитри...:((((