ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-10-13 09:22:53
Вашето мнение относно Търговски марки може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kikopro на 2012-10-13 10:06:29
Филмчето е култово!!!
публикувано от nefchy на 2012-10-13 12:11:59
Няма по тъп филм от този значи ако ви се гледат бутилки коа кола-трансфромери или реклами които се оказват чудовища дето ви контролират мозъците успех с филма.След като изгледах филма имах чуството, че някой ме е изнасилил толкова е отвратително тъп направо ми се иска да намеря този който го е направил и да го кастрирам!
!!!Значи ако филмите на Уве Бол се считат за прости и некадърно направени и наяправим сравнение на неговите филми с това нещо мога спокойно да нарека филмите му произведение на изкуството!!!
публикувано от maz на 2012-10-13 13:04:07
Ти откъде знаеш какво е чувството да те изнасилят?!?!?!?:)))))
публикувано от khan1 на 2012-10-13 13:25:06
ще има ли субчета скоро? Дърпам го да вдигна малко сиида ,но ще чакам за субтитрите!
публикувано от nbnb на 2012-10-13 13:45:04
Хахахахх, аз съм играл като статист на този филм :D :D :D
публикувано от penevtv на 2012-10-13 13:50:40
Всеки ла-ла,никой не казва добър ли е филма и защо му се е сторил добър или лош.От поста на изнасиления нищо не разбрах.Като не ти харесва-кажи защо точно не ти харесва.Кое е кофти актьорската игра ли,ефектите ли,сюжета ли, и т.н.Като неможеш да опишеш защо даден филм не ти харесва или ти харесва,недей пиши!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
публикувано от nefchy на 2012-10-13 20:50:01
Сюжета е кофти актьорската игра и ефектите са поносими но Сюжета е изумително глупав една маймуна ще направи по смислен филм от този просто няма с какво да го сравня толкова е глупав, сигурно ако гледам боливудския филм Enthiran - Robot (2010) ще се чуствам по малко психически изнасилен пък и сюжета му е 100 пъти по добър от ТОВА!!!
публикувано от sferoidi на 2012-10-18 02:36:10
penevtv, оня изнасиления и други скърцащи, че филма е боклук, наистина са изнасилени но в мозъка! Така фанатично са убедени, че консумативната цивилизация няма алтернатива, че побесняват, като някой се подиграва с нея. Филмът има недостатъци, но представлява интересна сатира на манипулацията с реклама и нейната чудовищност. А да не говорим за образа на култа към плюскането и дебелеенето! Наистина филма не е научна фантастика, а гротеска.