Сериалът е уникална, може да се каже вече класика(90-те). А на времето си беше истинска истерия. С течение на годините го събрах във варианти DivX, DVD5 и DVD9. Не мога да видя скрийншотовете и не съм сигурен дали ще го дръпна и в този рилийз.
Гледал съм го както предполагам повечето в България по Първа програма. Вечер след филма, когато се прибирах към детстката стая през дългия тъмния коридор взимах разстоянието тичешком. Гледах и повторенията, когато можех предиобед на следващия ден. След доста време мисля го излъчваха и по втора програма, но там хванах само няколко епизода. Отново няколко епизода по руската телевизия, която хващахме на времето (Останкино или ОРТ - не помня точно коя). Преди не чак-толкова много години го излъчваха късно по Нова телевизия, но беше много кофти накъсан от реклами и се губеше натрупаното усещане. Пък и дублажът по тази телевизия не беше приятен, та се отказах да го гледам по нея.
Интересен е случая за това как са избрали актьорът който играе Боб, защо няма трети сезон и други подробности, но както и да е - информация има в нета стига да ви е интересно.
Във всиеки случай Благодаря на Ъпа, и всички "просто" сийдващи!