ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tony_m на 2008-03-10 00:52:10
Вашето мнение относно Top.Gear.bTV.Ep01.ASF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от gam80 на 2008-03-10 02:45:03
Евала брато.
публикувано от gam3n на 2008-03-10 03:15:50
Еее, тоя ягуар ХК можеше и с по-малко газ да го кара, ама на... Иначе всички серии съм ги гледал вече, и бтв ако искаха да свършат добре раобтата, щяха да го направят със субтитри, не е същото без оригиналните им гласове и глупости :D
публикувано от malinskiqt на 2008-03-10 08:32:34
аз съм съгласен с gam3n. Просто тоя "английски" хумор, за който се разправя в резюмето го няма,ако ги няма глсовете не тримата,не е същото...-_-

дано от BTV се досетят и да го преведат със субтитри,щото иначе...
А иначе сички чакаме 11 сезон май или юни месец :cool:
публикувано от iladw на 2008-03-10 09:17:28
Пълна глупост!
БТВ толкова ли нямат пари да спонсорират българското творчество ами са се заели да дават Top Gear?
Аз обожавам Top Gear, но това е заради Jeremy, James и Richard а не защото БТВ ще го дублират така че да ти се повръща!

Не ми се вярва да има голям успех :-/ Особено в БГ! Те в обединеното кралство ги ебават, че дават само луди коли, които не можеш да си купиш, а какво остава за БГ?

Ще бъде като Star Trek - научна фантастика :lol:
публикувано от isopropanol на 2008-03-10 13:18:55
Как се пускат тези файлове asf? Благодаря предварително!
публикувано от dragob на 2008-03-10 16:20:11
С Windows Media Player става във всеки случай.
публикувано от gaelle на 2008-03-11 03:14:40
iladw май трябва да си опресни знанията за българския автопарк... А аз имам един въпрос... кой сезон дават по бтв ? А тва с дублирането верно няма такава селяния ... не съм го засичал , но и нямам желание :) още повече, че който се интрересува отдавна ги е гледал тея предавания ...
И пак да се заям с iladw :) пичага онея мишоци дето бяха по бтв повече ли ти харесват ? :)
Дано не се окажеш някой от екипа им :D
Аиде 6 за ъпера че се занимава ;)