ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-11-29 16:04:56
Вашето мнение относно TOP.10.GROSSiNG.MOViES.2008.DVDRip.XviD-ArenaBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от exeqt на 2008-11-29 16:40:50
:fun:
публикувано от JohnnyQuest на 2008-11-29 17:24:14
silviq81, ne sum saglasen s teb... p.s. Horton ne e v top-10...
публикувано от XpertZ на 2008-11-29 16:45:36
Какво ще рече grossing в случая
публикувано от pachedzhiev на 2008-11-29 17:08:59
@silviq81

спокойно , всичко с времето си 8)
публикувано от valmon83 на 2008-11-29 17:29:42
10-те най-големи бози, нито един не струва :sick:
публикувано от mdam_bg на 2008-11-29 17:39:24
Ква беше , червена малинка или черешка като награда за този тип филми, май Малинка беше :)
публикувано от mdam_bg на 2008-11-29 17:40:04
Е има и свестни м/у тях
публикувано от oneyedummy на 2008-11-29 17:56:39
при положение, че 5 от тези филми са доста харесвани и аз лично не съм срещал човек, който да каже нещо лошо за тях, не ми е ясно за какъв grossing става въпрос, също така при положение че нито един от филмите не липсва в тракера този торент можеще просто да е под формата на текстово съобщение
публикувано от CINEMATICS на 2008-11-29 18:26:28
Абе вие с тва imdb се побаркахте да не видите една класация и са си ги измислчте некви малумни то4но пак wall-i е супер чк филм индиана също секс4ето и град4ето е уникален за феновете на сериала така 4е нема нужда да ни занимавате само с простотиите си кое било grossing и т .н -_--_--_--_-
публикувано от matrox на 2008-11-29 18:45:01
Този, който си мисли, че WALL-E е комерсиален и тъп филм спокойно може да си вземе една гореща вана, да си резне вените и да ни лиши за в бъдеще от своите коментари.
И стига с тия imdb. Има филми, които са с 5.8 точки и са култови, а има и боклуци с 8.3 (тук не говоря за филми като "Боен Клуб", "Криминале" или "Градът на Бог") и не стават за нищо освен за изкривени и надрусани психопати, които си мислят, че да се изсереш на метеното е нещо новаторско
публикувано от SKrustev на 2008-11-29 21:52:21
Този, който е сложил Кунг-фу пандата в тази класация опрделено не е добре. За мен лично това е много добро анимационно филмче и съм го гледал вече 2 или 3 пъти и всеки път ми беше много забавно. Да не говорим, че сценярият е много оригинален, а, вярвайте ми, аз съм гледал много филми. За мен този филм е като свежа глъдка. Само ще добавя още, че и филмчето "Хортън чува А Хуу"(или нещо подобно трябва да е в превод) много ми хареса. Напоследък предпочитам да гледам повече анимация, защото ми писна от цялото това насилие в игралните филми(добър пример е "Спарта" и сие). В това отношение на мен лично добре ми дойде филмчето за Хортън. За мен лично, човекът, направил тази класация е събркал много, най-малкото защото и много относително това да наложиш на някого дали един филм е хубав или не. Въпрос на лично мнение. За пример накрая ще посоча "Матрицата"(само първа част, разбира се), за която съм чувал и че е много велик и че е невероятна глупост. Поради такива причин е много нелепо да има "твърди" класации за добри филми.
публикувано от SteveFOX на 2008-11-29 20:43:43
Аз мога да кажа , че с появата на Dark Knight , WALL-E и Hancock(за който , ако не са му орязали оригиналния край за да има продължение , щеше да е велик), показаха ,че има надежда в киното.Лично за новия Индиана , просто по-куц сценарий не можаха да измислят , след като Шон Конъри отказа да играе Хенри Джоунс.Жалко искаше ми се да видя Кевин Костнер и Харисън Форд в един такъв филм , като братя.Може би , киното щеше да е по-добре , ако повечето хора от младото поколение , се навиваха да гледат по-стари филми(под по-стари имам предвид Черно-Бели - да като гледаш филм по-стар от теб , няма да те изяде )да оценят истинското кино , без ефектите и без ландскейпа , а филми концентрирани върху действието , историята и персонажите.
публикувано от stranger на 2008-11-29 22:26:30
@SKrustev - аве като не разбирате защо не си мълчите?
Top Grossing movies означава НАЙ-КАСОВИТЕ филми...
публикувано от KOZMOO на 2008-11-30 17:02:27
от първият пакет повече от половината филми голяма бозас бяха