Като сте толкова доволни от днешното положение, защо протестирате, защо ревете че са ви малки пенсиите и заплатите, защо при всяко поскъпване започвате да ахкате и да пъшкате как ще свързвате двата края? Истината е че сами сте си виновни за всичко. Искахте демокрация и ето ви демокрация. Радвайте се, ликувайте. В магазините има всичко, по всяко време може да си купиш кола, а не да чакаш 30 години, може да работиш, каквото си искаш и да бъдеш, какъвто си поискаш, така че ликувайте. Горчивата истина е че капитализма не е за всяка уста лъжица и българите разбраха това по трудния начин. А моята позиция по отношение на Тошо е проста и ясна- аз просто нямам такава. На 25 години съм и не съм видял нищо от комунизма, но съм достатъчно запознат с пирамидите, мутрите, корумпираните политици,напразните обещания. Това е моето време. Време изпълнено с несигурност, отчаяние, разочарование и колкото и да не ви се вярва, аз не се интересувам да го променям към по-добро. Не ме интересува кой е на власт, не ме интересуват избори, кампании от рода изчистете България, спасете кучетата или каквито и да е глупости. Единственото, което ме интересува е мен и семейството ми и как да ги опазя. Относно България, мога да кажа само едно- "Плюя на България и на всички българи". Държавата е мъртва, а народът й е стадо овце нагазило в блато пълно с крокодили, така че не вярвам че някой може да ги спаси. Тошо е мъртъв,комунизма също и няма да се върне, така че каквото и да напишете ще е абсолютно безсмислено.