Още една безмозъчна пуцалка. Също като Dead Island. Като гледах интрото без малко да се зарадвам. НО АЗ ЗНАМ (защото вече съм голям:smile:) че рекламата колкото по-хубава,толкова по-зле е реалността.
Отговорете ми едно: защо не могат да направят един град, да го напълнят със зомбита, да развият един 3 дневен сценарий на зараза в истинско време и да не те пуснат в някоя случайна къща без един камион оръжия, както си му е реда? Крайна цел - избягай от града както можеш - през зомбита, оцелели и военни кордони опасали изходите на града. Аптечките да са в болниците, оръжията да са в полицейските управления - както си му е реда. Не да има два три калашника подпрени по казаните. Ако искаш боеприпаси тършувай по труповете на военните. Ако трябва ги убивай първо. Ако искаш ключ от кола или апартамент - намери
собственика им. Той е някъде в града - жив или мъртав. Направо ми текат лигите като си представя по форумите инфота с адреси на къщи и имена на жителите им във виртуалния град. Къде са ключовете им или пароли за сейфовете им. Къде държат оръжия и в кой час на деня има безопасни улици и къде са масирани зомбита. Картографиране на град. Лудница. Всеки път като умреш почваш отново кошмара някъде в града без карта, без батерии, без оръжие. Взимаш си някаква раничка и решаваш накъде да се насочиш. Мултиплейър?>?!!!! :-O Хората няма да спят по цели нощи....
Но да се върнем към реалността - в тази игра ви дават еда маса оръжия и 10000 зомбита идват едно след друго към вас и вие пуцате и пуцате и пуцате ... и пак пуцате. Прозяв... Безкрааайно забаавлееение със зоооомбита. КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКА ДА ИГРАЕ ПОДОБНО НЕЩО?
Съжалявам че не давам мнение относно играта, обаче то и няма смисъл.