ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от yvetted на 2007-09-28 21:38:39
Вашето мнение относно The virgin spring може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от yvetted на 2007-09-28 21:39:56
[color=#FF00FF][b] Приятно гледане.:)[/b][/color]
публикувано от ostavime на 2007-09-28 21:58:15
Естествено децата ще продължат да си падат по едноседмичните екшъни, които залязват 10 дни след премиерата си, но класиката винаги ще има много почитатели. Френско, Италианско, Гермаско, не на последно място и класическите БГ шедьоври и много други. Все от някъде трябва да се започне и интереса ще се събуди за много кратко време.
Браво и благодарности на ъплоудера.
публикувано от permelicet на 2007-09-28 23:32:09
Кой луд гледа Бергман бе?!
От неговите филми само можеш да се депресираш, ай сиктир! Животът не е сведен само до трагедии, убийства, изнасилвания, религиозни кошмари и чувство за вина...
СТИГА интелигентски главоблъсканици и празно дърдорене, хората искат да си прекарват приятно времето, не им стигат проблемите навън, че и Брегман:thumbsdown:

публикувано от fellini на 2007-09-28 23:44:13
permelicet, проблемът ти не е в Бергман, а в опитите да се опитваш да разсъждаваш за неща, които не разбираш, стой си при Трансформърите - як филм и разтоварваш.
:lol::lol::lol:
публикувано от NEREZA на 2007-09-29 08:49:42
И трансформерите са много натоварващи.Има такива безкрайни разтоварващи латино-американски дебилни бози по телевизията.Благодаря ти Ивет.
публикувано от permelicet на 2007-09-29 12:02:01
Когато съм гледал Бергман, повечето от вас са ходили прави под масата, но с годините разбирах, че нема файда от такива филми, всички що-годе разсъждаващи хора знаят откъде изгрява слънцето и къде залязва, важното е в този кратък промеждутък да се забавляваме, а не само допълнително да се скапваме заради нечии интелигентски терзания, заченати в самота сред тонове книги с чужди мисли.
Латино сериали никога не съм гледал, nerez-е, а за трансформърите не съм и чувал, дори не знам какъв е този сериал... Повече светлина, хора, стига с тая интелектуална стерилност... 8)
публикувано от yvetted на 2007-09-29 18:22:31
[color=#FF00FF][b] permelicet ,не всички са ходили прави под масата, когато ти си гледал Бергман - аз например. Не всички сме длъжни да споделяме твоя вкус по отношение на филмите.
Филмът е качен тук заради любителите на филмите на Бергман и защото самата аз го харесвам. А ти, след като не го харесваш, просто не го сваляй и не го гледай, но не си позволявай да поучаваш другите.[/b][/color]
публикувано от rozzar на 2007-09-30 09:58:07
Бергман си е Баргман!Когато преди много години /кой знае как изобщо комунистическият режим допусна един-два негови филма на екрана/ ги гледах,аз бях ученичка и честно казано нищо не разбрах.По това време гледах "Оцеола","Синовете на великата мечка" и др.п.:lol:
Лошо няма,нали ?! След години отново гледах филмите на Бергман и проумях колко е велик! Нека всички,които сме тук,да сме толерантни един към друг- всеки си има предпочитания. :)
публикувано от crownmaker59 на 2007-09-30 13:55:17
Как да си го запиша на ДВД?Clone dvd ми дава,че има някаква защита и не става!HELP!
публикувано от Dick61 на 2007-10-25 19:26:49
Имате ли някакви проблеми след като го запишете на DVD DL?
публикувано от danbgtorr на 2007-10-25 19:28:10
Не, нямаше никакъв проблем.
публикувано от Juvigy на 2007-12-15 19:59:46
Дайте малко сиид плс.