Благодаря, ще го пробвам. Надявам се и при мен да проработи. Колкото до играта - бях наистина разочарован от нея :( Премахнати са много неща, например: ако забравиш нещо във фурната няма да стане пожар, няма басейни, toddlers са премахнати, няма опция да повикаш repairman (което ме кара да мисля, че ел. уредите не се чупят), градовете са доста малки и почти няма къде да се ходи, лиспват сметките. Доста неща липсват и играта бързо омръзва :/ От EA, ни уверяваха, че симс 4 ще върви по-гладко от 3, но това се оказа лъжа. Когато играех базовата игра на 3, играта си вървеше доста добре, но при 4 се наложи да намалявам графиката. Единствените неща, кито ми харесаха са: създаването на симове вече е много по-детайлно и можед да промениш почти свичко, добавени са емоции, които правят играта по-интересна, графикате е по-скоро в стил симс 2, което за мен е плюс, защото в симс 3 графиката не ми хареса особено. Накратко играта ме изненада неприятно :( Надявам се скоро да излезе някой expansion, че да поразчупи малко нещата :)