ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Soler на 2009-05-08 20:56:52
Вашето мнение относно The Music Lovers може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от oldboy на 2009-05-08 21:06:33
Благодаря. :)
публикувано от Soler на 2009-05-08 21:13:25
ДВД-то не е фабрично, но за човек желаещ да научи доста интересни неща от живота на този велик композитор е добре дошло. :)

Наслаждавайте се на филма и на прекрасния превод на oddett.

Нека и благодарим :)
публикувано от Stone на 2009-05-08 21:23:10
Вуйчо, как да не е фабрично бре - чиста английска фабрична самоделка [url=http://www.vicpine.co.uk/The-Music-Lovers.htm]оттук[/url] :lol::lol::lol:
публикувано от svetlio1946 на 2009-05-09 10:36:25
П.П. От "вълнение" доста съм се пообъркал.
:(
Специални благодарности на Soler !!!
Моля за извинение.
:)
публикувано от svetlio1946 на 2009-05-09 09:39:31
Здравейте.
oddett, благодаря.
Както винаги - великолепни BG sub!
Stone, адмирации за този филм!
Имам молба към тандема oddett - Stone :
Дано се направи и рип на кинопроизведението, за да се възползваме повече хора.
Надявам се на разбиране, нали?
публикувано от stenlly на 2009-05-09 16:13:03
Голямо благодаря за филмът, от много време го търся с прилично качество, а DVD - то си е перфектно(все пак се съмнявам, че го има филмът като HD DVD изобщо излязъл, което означава че DVD - е най-доброто за момента):D
Благодарности и за субтитрите:P
публикувано от Stone на 2009-05-10 13:00:02
Понякога не мога да разбера подобни коментари. Да, на всички е ясно, че ДВД-то не е с добро качество, има предупреждение в коментарите, но не знам какво очаквате от филм от 1970 година, който никога не е излизал официално на ДВД. Това е най-доброто за момента и едва ли ще има по-добро.
Аз съм закупил ДВД-то, направили сме субтитри, вкарали сме ги в него и пак мрънкане - на който не му харесва, да не го тегли и гледа! Надявам се, че ценителите на стари филми ще го оценят...
публикувано от svetlio1946 на 2009-05-10 13:51:45
Специално до Stone.
Безкрайно много ценя трудяа на всички, допринесли това великолепно кинопроизведение да достигне до нас.
Не съм и помислял да мрънкам, недоволствам и пр.
Малко яснота: Вече имам направен рип - от това ДВД, но субтитрите въобще не си съвпадат - няма синхрон, тайминг и т.н. Взети са от посочените в http://subs.sab.bz/, но...Пълно фиаско.
Защо така се получава? моля за някакво мнение, указание, р а з я с н е н и е.
Напарвеният рип напълно ме удволетворява, понеже може да се контролира големината на шрифта при субтитрите. Имам проф. заболяване, но това е друго нещо касаещо само мен.
Поради това и продължавам да моля специалистите от тук за разбиране и направа от тях на рип.
С добри чувства и надежда за разбиране.

публикувано от svetlio1946 на 2009-05-10 13:56:07
...но това е личен въпрос.
Поради и това си позволих да помоля спец. от Арена за рип.
С най-добри чувства и надежда за разбиране.
публикувано от stefdenko на 2009-05-13 19:58:43
Най-после стойностен филм. Благодаря!