Колкото и глупости да надрънкате, няма да засенчите името и творчеството му - [b]ФАКТ[/b], който няма как да бъде отречен.
Аз за себе си мога да заявя следното:
[b]1.[/b] Първата [b]МУЗИКА[/b], на която обърнах внимание, беше на [b]Майкъл Джексън [/b] (някъде през 1983-1984, когато съм бил на 4-5)
[b]2.[/b] Първата касетка, която притежавах беше на [b]Майкъл Джексън [/b] ([b]Thriller[/b], някъде през 1985г.)
3. За първи път станах [b]ФЕН[/b] и се опитвах да подражавам именно на [b]Майкъл Джексън [/b] (пак там - 1985-1986 г.)
4. Първия филм, който си записах на видео-касета (още преди да имам видео, и който изгледах още тогава над 50 пъти, беше [b]MOONWALKER[/b], именно на [b]Майкъл Джаксън [/b] (края на 80-те)
5. За първи път се запалих по танците именно покрай [b]Майкъл Джексън[/b] (началото на 90-те) После започнах да се занимавам с хип-хоп танци, но дори и тогава, се вдъхновявах от [b]Майкъл Джексън[/b]
6. Някъде през 1993 - 1994 започнах да се занимавам и с музика. Първоначално с Хип-Хоп, но по-късно преоткрих рок-музиката и между 1995 - 2001 бях вокал на Хардкор банда (или по-скоро Кросоувър).
До ден днешен се занимавам с музика - свиря в две банди (едната метълкор, другата кросоувър) и продуцирам хип-хоп и дръменбейс музика.
Вероятно звучи странно, но въпреки некомерсиалната музика, която слушам и правя, до ден днешен твърдя,че именно [b]Майкъл Джексън [/b] ме е инспирирал през цялото време. Още от 5-6 годишен си се представях на сцената и още тогава исках да се занимавам с музика...
В този ред на мисли, съзнавам, че [b]Майкъл Джексън [/b] е направил много за мен и се гордея да се нарека [b]НЕГОВ ВЕЧЕН ФЕН[/b]!
[b][u]Поклон пред паметта му и сърдечни благодарности за Музиката на моя живот![/u][/b]
А към онези, които продължават да намекват че си падал по деца, ще кажа само едно - нека не забравяме, че [color=blue][b]съдът го оправда![/b][/color]
П.С. Към днешна дата живея в Германия и бих казал, че тук хората наистина тъгуват за Майкъл. Отношението им е изцяло позитивно и НИКОЙ не го плюе за нищо.
През последните 2 дена изчетох сума си простотии по темата из БГ форумите... и защо?
Преди време, когато го съдиха, германците бяха едни от най-големите му противници, защото са коне с капаци и бяха повярвали на медиите. С времето обаче, прозряха истината и това се вижда днес.
Казвам всичко това за да сравня Германия с България: Ние също повярвахме че е педофил, но продължаваме да го вярваме дори и след като го оправдаха, дори и след като се разбра, че всичко е фарс, че дори и сега, след смърта му.
Но нашия случай е корено различен от световния - ние просто искаме на Вуте да му зле. Гени. Простотия. Ориенталщина...
Поклон!