ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от maxy на 2013-04-07 11:43:33
Вашето мнение относно The.Men.Who.Built.America.S01.720p.HDTV.x264-DHD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от pime на 2013-04-07 12:23:28
Че и продължават...
публикувано от kurwe на 2013-04-07 13:17:36
:D
публикувано от tarlyo2 на 2013-04-07 16:08:07
Ами те направо са за канонизиране като светци. Това са същите хора, които докараха света до днешното състояние. Алчността им край няма.
публикувано от sezaro на 2013-04-07 19:53:40
това е започнало много преди ние да се родим :)алчността е част от характера на човека ....прогрес или регрес?
дано да си заслужава губенето на време
публикувано от gatsby на 2013-04-08 01:36:44
Не знаете за какво говорите. Ако не беше Андрю Карнеги сега нямаше да имаме Наполеон Хил, Дейл Карнеги, Бил Гейтс, Стийв Джобс, Антъни Робинс, Джим Рон.. Някой от тези хора са светила в personal development Field. Карнеги е този, който дава задача на Наполеон Хил да създаде "science of Achievment"... Think and Grow rich, 17 principals of success...
Въобще не сте наясно какво е направи Форд за обикновения човек или Карнеги примерно! Карнеги казва на Наполеон Хил: Имаме философия от времето на Сократ, Плато... чак до сега..но няма икономическа философия, което да обясни как хора като мен постигат това, което съм постигнал аз от простота... И дава на Наполеон Хил 25 години, за да открие принците на успеха или личното развиване. Моят живот и този на близките ми се промени след като видях една друга страна на тези хора. Бедният вижда хора постигнали превъходство и заключава, че това в следствие на шанс. Той не знае, че му липсват умения, които няма. И този беден, но праведен човек бере плодовете на качествата си и плевелите на пороците си. А успелият бере своите както и от собствените си недостатъци, защото и двамата имат различни умения.
Ако не се бъркам след смъртта на Карнеги, когато намират бележка из бюрото му написана 50 години по рано! Една от целите му. Тя е: Ще прекарам полвината си живот в правене на прави, а другата полвина в раздаването им. И след смъртта му се раздава цялото му състояние както е в неговото завещание. Това са 400 милиарда в днешно време. Няма да изброявам университе ти, които всички ние знаем и много от тях съществуват багодарение на даренията му. И ще ви дам жокер. Карнеги дарява пари за инстититут, който се занимава със търсене на лечения. Едни откриетие дава началото на едно много известно лекарство, което до ден днешен спасява животи. Това е само малка част от нещата, които този човек е направил за човечеството. Прекарах значителна част в изучаването на живота на тези хора и мога да ви гарантирам, че каквото и негативно да са докарали на човечеството активите в тяхна полза са два пъти повече.
Човек говори само от опита си и от знанията си.
публикувано от obelix на 2013-04-08 07:59:26
Много ама наистина много добра поредица.
Наистина показва, как алчността и прогреса вървят ръка за ръка.
публикувано от 1010101010 на 2013-04-08 19:24:53
Право думате, obelix и gatsby! Тъй, тъй! То да плюе -всеки знае. Да обвинява успелите за своите неуспехи, некадърност и мързел- всеки знае! Да промениш система и да даваш прехрана на стотици хиляди- те туй нещо е трудно и непосилно за мрънкащия хейтър! Ако шефа ти не е алчен, ти къде ще работиш бе, аланкоолу?! Ако той се задоволяваше с малко, щеше да е микрофирма и да изкарва за едната прехрана и сметки. Ами ти?! Мисли...
публикувано от vladi12311 на 2013-04-09 13:09:54
страхотно мнение gatsby и аз така мисля, поздравления за написаното, наистина си личи, че е обмислен отговор, а не просто ей така да се каже, че си писал нещо. Аз иначе винаги съм смятал, че всички тези личности не са еднозначни. От една страна- да може да са безскрупулни, за да постигнат ефективност, но от друга са направили страшно много за човечеството, само да ги съдим или само да ги възхваляваме означава, че гледаме много плитко на проблема. Иначе страхотна поредица, иска ми се да направят една за съвременните лидери - като Лоран Бъфет, Бил Гейтс и Стив Джобс.
публикувано от Boskorp на 2013-04-10 06:27:23
Дали се намират субтитри на БГ или EN, понеже някои думи не мога да ги разбера, а ми стана интересно?
публикувано от primate на 2013-04-16 11:07:17
Аз също съм за субтитрите.
публикувано от lunich на 2014-02-23 13:56:04
Здравейте , от къде мога да намеря субтитри за филма?