ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от exeqt на 2008-07-12 14:05:37
Вашето мнение относно The Mangler Reborn (2005) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ovchi на 2008-07-12 20:19:04
Този на постера ми прилича на Ам-Гъл:lol:
публикувано от Strainer на 2008-07-13 14:50:22
Кой ги измисля тези глупави истории ? Не мога да си обясня... :-O
публикувано от Fanatik_Priest на 2008-07-14 11:39:44
Историята е по Кинг, но филмът е повече от идиотски - обикновено не съм критичен към такива филми, но този си е 100% ЗАГУБА НА ВРЕМЕ!
публикувано от maximmaxim на 2008-07-23 01:54:48
Това е един от най-тъпите, безвкусни, малоумни и банални филми, който сън гледал, а аз съм гледал много. Не се шегувам, никога , при никакви обстоятелства не го гледайте. Знам, че историята е на Стивън Кинг , но това е някакво продължение, направено от кретени за кретени. Един застаравящ водопроводчик трепе хората с чук ( после взима дъска с пирон) и ги слага в един гигантски пасатор, пасира ги , сипва ги в бяла купа и ги яде с лъжица. Във филма участвет 8 души ( като броя и статистите)и шестотин литра червена боя, но дори не е страшен , нито гнусен - просто е тъп. Пак казвам: [color=red][b] "НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА !!!"[/b][/color]
публикувано от Bently на 2017-10-05 19:55:27
Фен съм на жанра, гледал съм филма преди доста години и бих искал да повторя. Не съм съгласен, че не струва. Според мен има тръпка и става, най-малкото за едно гледане. Много ще съм Ви благодарен за малко сийд. Мерси предварително.