ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-10 15:03:41
Вашето мнение относно The.Last.Pope.2018.WEB.h264-TBS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от dqkoncheto на 2020-09-10 16:25:22
Браво благословени
публикувано от adXok на 2020-09-10 20:19:23
Не, това няма да се случи. Хората, които искаха да узурпират християнството вече ги няма. Те манипулираха хора като Наполеон и Хитлер, опитаха да предизвикат ядрена война за отмъщение (противопоставяйки САЩ/Израел и СССР), но вече ги няма и това е за добро.

Основен техен план беше след победа на хитлер да инсценират намиране на автенчтични артефакти от времето на Христос, след което "Последният папа" (който щеше да бъде наречен Петър, по името на първия... патрон на Католицизма, както се нарича и площада във Ватикана). Този план приключи със самоубийството на Хитлер.
За съжаление техните поддръжници сред хората все още имаха влияни е и ткаа или иначе сздадоха Израел (където всичко това трябваше да се случи и да се възкачи т. нар. Антихрист, за да поведе отново юдеите и малоумната вяра в "единствения бог").

Това приключи. Приключи и техния опит за отмъщение с нарочна ядрена война. Благодарение на най-обикновен служител на СССР на нисък армейски чин – Станислав Петров (подпомогнат разбира се, но това е друга тема) – който не се подава на паниката и спира потенциялния ядрен катаклизъм.

Това е.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-10 22:35:51
ей бих си дал левото, да ти видя физиономията на деня на мръсната атомна в Ню Йорк! ахахахахах!

а познанията ти на тема религия и още повече пророчества е пълна 0. антихриста щял да поведе юдеите. ахахахахах! той от Йерусалим ще управлява. ама юдеин не е!
ще ти се да е приключило. атеистчетата грешни все така викате. тука няма нищо. лягайте си. не гледайте. не мислете. всичкото е защото ви ужасява мисълта, че може да загубите грозните извращения на този всят, в които сте толкова влюбени. много ви се ще, да няма Бог, който да ви съди. и пишете е такива глупости като по-горното, не за да убедите някой друг, а с надежда да убедите себе си и да избягате в самозаблудата си.
ама квото и да си говорите, ако знаете челюстите на пъкъла колко ужасяващо зеят под краката ви. ако знаете какъв немислим ужас може да създаде Бог с безкрайния си потенциал... на мен веднъж ми даде да го зърна за секунда. ще ви го покаже и на вас.
публикувано от adXok на 2020-09-11 10:31:43
братле, ти демонстрираш фантични наклонности, което е признак за начален стадий на ментална болест.
публикувано от Dr3adLoX на 2020-09-11 12:07:24
епа аз ги имам от 10 години.... кога да очаквам следващия стадий? хахахахаха!