ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2010-11-28 21:43:52
Вашето мнение относно The Illuminati IV - Brotherhood Of The Beast (2010) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от DoubleGee на 2010-11-28 23:31:17
Мерси! :thumbsup:
[size=4][b]Ⓐ[/b][/size]
публикувано от sabledrop на 2010-11-29 01:44:27
гледал съм филма. Не съм скептично настроен към такива филми, дори една две от предишните части ми харесаха, но тоя ми дойде малко много - градят теории от не много доколкото видях. И тоя като ми извади лампата на аладин и паднах,точно като шехерезада ми ги наточи. За магия и духове е филмът; и съдове като тая лампа и некви делви ги ползвали да затварят духове и такива
публикувано от BraHamN на 2010-11-29 02:28:03
Dr3adLoX много мерси ти си страхотен !!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Само така те искам пич. Качи ги всичките. Хората трябва да ги гледат. НЕ СПИРАЙ!!! Титри задължително за този. Има толкова много филми за ХААРП, хората трябва да имат възможността да ги изтеглят тук от най-големия торент в БГ. на това трябва да се дава максимум гласност. Контрола върху човешкия мозък и мисли е гавра със цялото човечество. Жалко че филм като Съветска История е все още без титри. Това ТРЯБВА да се гледа от всички!!! Още едно мерси и за него, макар че е от година назад. Лично го гледах 5 пъти преди година и се още ме потриса мисълта за него както и тази поредица на Илюминати. Всичко което е за контрол на мисловните вълни както и изобретените електронни у-ва за защита би трябвало да е тук. За да има възможност да бъде теглено и видяно. Мерси
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от BraHamN на 2010-11-29 02:30:04
Лично го гледах 5 пъти преди година и се още ме потриса мисълта за него както и тази поредица на Илюминати. Всичко което е за контрол на мисловните вълни както и изобретените електронни у-ва за защита би трябвало да е тук. За да има възможност да бъде теглено и видяно. Мерси
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от procletnic на 2010-11-29 03:34:46
Хора, отправям апел към всички, не се вързвайте на тази евтина дезинформация. Подобни филми се правят с идеята да дискредитират реалната конспирация, а именно имперската външна политика на САЩ, която е ръководена от кукловодите - големите корпорации. На прага сме на голямо събитие, може да стане голяма война, ако позволим на кукловодите да продължат да ни водят за носа. Замислете се кое е по важно за вас, айподите и всичките лъскави джунджурийки и филми с които ви дрогират или бъдещето на децата ни и на нас самите. Ще стоим ли кротки докато политиците ни въвличат в още една война която в момента назрява на Корейския полуостров? Време е да станем политични и да отстояваме някаква позиция, защото елитът ни тласка към Трета Световна Война. Да не мислите, че тези хора са се събрали да четат за някакви билки от древен ръкопис? Всеки нормален човек ще се отнесе скептично и като чуе за Новия Световен Ред ще направи асоцияция с този филм, съответно подсъзнателно ще се отнесе скептично към цялата тема. Така подмолно действат тези хора. Отворете си очите.
публикувано от procletnic на 2010-11-29 03:35:10
ни въвличат в още една война която в момента назрява на Корейския полуостров? Време е да станем политични и да отстояваме някаква позиция, защото елитът ни тласка към Трета Световна Война. Да не мислите, че тези хора са се събрали да четат за някакви билки от древен ръкопис? Всеки нормален човек ще се отнесе скептично и като чуе за Новия Световен Ред ще направи асоцияция с този филм, съответно подсъзнателно ще се отнесе скептично към цялата тема. Така подмолно действат тези хора. Отворете си очите.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-11-29 03:43:55
филма разказва за историяата и вярванията на илюминатите
това не означава че вярванията им са реалност или че те са на същото ниво на което са били тогава - четейки за билки
публикувано от u3MaMHukaA на 2010-11-29 09:37:55
Аз лично бих искал да благодаря на ъплоудъра,поредицата е доста интересна.Не бързайте да отхвърляте всичко с лека ръка.Комунистите(Първанов) до скоро не ходеха на църква и следяха да не се ходи,сега са първи по коледа.Лошо е че доста хора са крепостни селяни(не знаят английски) и гледат само картинки.Трябва да разбираш какво ти се говори за да даваш мнения
публикувано от bbartov на 2010-11-29 11:33:33
Много съм съгласен с Измамника, евалата. От няколко години супер много гледам и чета разни филми на задагки,духовни учения и подобни и голяма част от тази информация съм получил заради усилията на ъплоудера. Мерси много Dreadlox, благодарение на хора като теб, които разпространяват разнородна, много актуална информация, хората които са по възприемчиви могат да имат база за сравние различна от main steem медиите и науката, които в много отношения са източници на кондициониране на масите да се потдържа стадото спокойно и в невидение. Между другото друго велико място за образоване е kolibka.com. Хиляди благодарности:)
публикувано от kerpeden на 2010-11-29 11:45:20
Кои актьори играят не виждам?
публикувано от bbartov на 2010-11-29 11:51:08
Между другото друго голямо място за интересни и важни неща (освен качените от дредлокс файлове)е kolibka.com
Това е бг сайт с хиляди документални филми и сериали,където има всичко от "нормалната" наука до древни духовни учения и всякакви неща за Нло и т.к.нар теории за конспирации.
С нетърпение очаквам 2011, защото тогава нещата ще почнат да стават толкова големи, че даже медиите няма да могат да ги скрият. И още нещо, ако някои се интересува може да поглежда spaceweather.com за информация за състоянието на слънцето както и комети и други подобни.
публикувано от mrspirit на 2010-11-29 13:16:44
Някои хора гледат подобни филми прекалено много, а знаете че една лъжа повторена достатъчно много пъти се превръща в истина. По-кротко го давайте с конспирациите, че утре ще стане нещо различно от това, което го говорят в тези филми и има вероятност да останете доста разочаровани.

Ако искате да разберете истината за едно или друго нещо ходете изследвайте и правете проучвания, не чакайте само на "документални" филми да ви информират за истините в света.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-11-29 13:20:04
като сме тръгнали да си споделяме сайтове аз бих искал да споделя този с вас tracker.concen.org
concen като conspiracy central
публикувано от bbartov на 2010-11-29 14:07:00
Интересно беше да разбера, че популярния рок знак с пръстите, всъщност няма общо с рока, а с демонологията и илюминатите
публикувано от existo на 2010-11-29 14:24:48
няма нищо и нищо не е верно...няма паранормално,свръхестествено,трансценентално и т.н.има само фантазия и желание ти да ми повярваш
публикувано от bbartov на 2010-11-29 15:23:43
Прав си, няма нищо паранормално и свърхестествено. Всичко, което влиза в тези категории е абсолютно нормално и естествено.
публикувано от kerpeden на 2010-11-29 16:06:39
concen.org e тракер където има цензура срещу тези които говорят лошо за Алекс Джоунс и топ ъплоудърите вече се изнесоха от там, като видяха за какво става въпрос, включително и аз. Така че не се хабете :lol:
публикувано от balcanmaster на 2010-11-29 20:47:53
Повечето конспиративни текстове и "филми" са много банални и неинтелигентно компилирани от общодостъпни материали, с техни фантастични тълкувания, и подстазват определени душевно-емоционални проблеми на авторите. Това не значи, че проблема не съществува, а просто че хората, които се опитват да го нищят, първо, нямат достъп до автентична информация, и второ, не са интелектуалното ниво на "кукловодите" (високо).
публикувано от pirocorp на 2010-12-04 20:44:13
Коментарите ми бяха по интересни от филма :D