ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AvalancheXXX на 2008-06-29 15:53:03
Вашето мнение относно The.Illuminati - All.Conspiracy, No.Theory!.NTSC.DVDR може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от drith на 2008-06-29 16:49:11
Браво на ъпа. Ще е интересно да се потопим малко във фантазий.:fun:
публикувано от Lek3CT на 2008-06-29 17:37:02
Ще е интересно и да се потопиш малко в учебниците по българский. ;)
публикувано от amorphis на 2008-06-29 18:23:40
Еххх... Де да беше истина всичко това... колко лесен щеше да е света - ние сме добрите, за всичко лошо са виновни илюминатите... или дявола, комунистите, империалистите, фашистите, хомосексуалистите, извънземните, еврейте, бог, боговете, терористите, и т.н. и т.н. ... До кога хората ще си измислят приказки за да се самозалъгват, че винаги някой друг им е крив, но не и собствената им глупост?
публикувано от qbadabaduuu на 2008-06-30 01:17:13
Zeitgeist и 9/11 също си заслужават гледането задават много неудобни въпроси
публикувано от Carlosbg на 2008-06-30 03:48:01
Ехх хубаво е да има виновен.ТЕ тъй и тъй вече са ме преебали от утре дуспата на работата и натискам на пиенйето.
публикувано от aspilot на 2008-06-30 13:46:10
понякога когато гледам какви мнения се дават ми става жал. хора наистина ли сте толкоз слепи ????
публикувано от steam21 на 2008-06-30 14:30:17
субтитри

публикувано от vku6ti на 2008-06-30 21:13:10
aspilot не се казва слепи а реалномислещи, не само гледащи но и виждащи хора. 8)
публикувано от tododad на 2008-07-01 00:21:44
Аз пък мисля ,че филма не е зле да се изгледа ,гледал сам и всички филми на тази тематика и в този почти няма нищо ново. А на колегите където казват ,че винаги търсим някой където да ни е виновен ще им кажа малко да си освободят ограниченото мислене или по добре да се заробят някъде и да не изказват мнение където и по света да се намират.
Благодаря and have a good fuckinn day
публикувано от psyberpin на 2008-07-02 17:56:27
[size=7]АКО БЕ ИСТИНА ВЕЧЕ ДА СА ГО ЗАБРАНИЛИ,И ОТДАВНА ДА СА ГО СВАЛИЛИ И ИСТРИЛИ[/size]:fun:
публикувано от EmilianovicH1914 на 2008-07-03 13:54:05
Според мен има доза истина. Но като цяло ако има световна конспирация дали няма да е в такава тайна че никой да не знае, съмнявам се че точно тия правили филма ще са наясно. Американците харесват да има конспирация тайни и холивуд им прави такива филми. Като цяло с такива филми промиват мозъка и отклоняват вниманието от важни теми, като например че америка се управялва от олигархия, където ако нямаш пари си пълен боклук. Едно време комунягите ги плюеха аманаистина са пълни боклуци, а и какво ни спретнаха на нас след демокрацията, егати кефа а...
публикувано от Baihasan на 2009-02-08 19:14:18
сигърен съм, че това е менте... между очевидни истини е натъпкано с мн пропаганда никаква идея.. как да се действа (какво да се прави) , тези хора знаят как се пряват пари.. примерно Давид ИКЪЛ.... ТЕ ВСИЧКИТЕ ПАЯК СА СИ ЕВРЕИ. бтв нямам нищо против тях не съм антисемит (:.. но някои определно си правят с другите хора каквото сикат (им е изгодно) ние сме им "стока"
Има мн дезинформация... такаче внимаваийте незимайте всичко за чиста монета!
какво да се прави (: прават с нас каквото си искат... матрицата е истинска хахаха (: