ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-07-16 17:57:06
Вашето мнение относно The.History.Channel.A.Global.Warning.WS.PDTV.XviD-FTP може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от krasimire на 2008-07-16 20:31:13
Никога няма да разбера защо истинните и ценните торенти като този -както филмите на дискавъри и нешънъл джиографик са без превод и без субтитри а се превеждат неща изпълнени с илюзии и без никаква стоиност за личностното развитие и за човечеството като цяло!
публикувано от krasimire на 2008-07-16 20:31:52
Никога няма да разбера защо истинните и ценните торенти като този -както филмите на дискавъри и нешънъл джиографик са без превод и без субтитри а се превеждат неща изпълнени с илюзии и без никаква стоиност за личностното развитие и за човечеството като цяло!
публикувано от ivoviovio на 2008-07-16 22:14:40
Не се превеждат лесно субтитри. Аз се пробвах да превеждам на Грег Крейвън филмчетата [url]http://www.youtube.com/watch?v=mF_anaVcCXg[/url] но едвам едно съм превел до половината. Ако някой има желание да превежда еко филмчета нека ми пише ЛС. Филмчетата ше се издават на ДВД и ще е хубаво да имат български субтитри
публикувано от ivoviovio на 2008-07-16 22:18:04
Смъкнал съм и 44 гигабайта филмчета от [url]ted.com[/url] . Все учени и творци от цял свят решават световни проблеми. Мотото на сайта е "Идеи които си струва да се разпространяват". Ако някои иска да ги качи като торент пак ЛС.
публикувано от ZGM на 2008-07-16 23:14:28
TED са суперпичове, гледам ги редовно и съм видял почти всичко на сайта. Не знам обаче как се пишат субтитри. Бих помогнал с превода.
публикувано от ivoviovio на 2008-07-16 23:54:31
Ако някои от ъплоудърите на арена чете това да ми пише ЛС да му дам 44 Гигабайта с филмчета от ТЕД. А за желаещите да превеждат субтитри на филмчета за глобалното затопляне да посетят сайта [url]http://klimaschutz.pbwiki.com/Manpollo+-+DVD-Subtitle-Translations[/url] процедурата да те направят преводач е малко бавна и тромава, но си струва да помогнем за бъдещето на планетата. Филмчетата на грег крейвън са гледани над 2 милиона пъти в youtube. мъкар и леко хахо този човек има голямо влияние върху хората.