ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2010-03-02 13:27:30
Вашето мнение относно The.Fourth.Kind.2009.720p.BluRay.x264-METiS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от bitchslapper на 2010-03-02 19:32:55
След като разбрах, че тези "истински" кадри и аудио записи не са реални, а са били направени от сценаристите и всичко е една огромна лъжа покрай историята, ме беше яд, че гледах филма, щото единственото нещо което ме караше да казвам "тоя филм е мн добър", беше това че е уж по истински случай. Случай който е бил измислен...
публикувано от venetsian на 2010-03-03 05:11:38
Абе този филм бил правен в България. Накрая в кредитите гледам Ну Бояна Студиос :-)
публикувано от Lexus на 2010-03-04 01:24:13
Юлиан Вергов прави запомняща се роля! :ike:
Появява се на две снимки за целия филм.
публикувано от voyager на 2010-03-10 20:30:42
Така, така. Заличавайте коментари които не ви изнасят.
И таво ми било демакрация и свобода на словото.
Комунисти долни! Сега ме пратете в Белене!
Заради такева като вас БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ НА П....Н ДЕН!!!!!
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::rant::rant::rant:
:soldiers::soldiers::soldiers::soldiers::soldiers:
публикувано от Max_Oxx на 2010-03-13 19:32:56
Юлиан Вергов и аз го видях на оная снимка , ама си викам ... Неможе да е той е де да зам . и като прочетох поста ти се оказа че наистина е той :D
браво браво .
Аммм мога ли да пипитам как разбра че кадрите не са истински щот не ми се вярва , в смисъл и аз много влязах във филма и ще голямо разочарование ако се окаже нагласено сичко . :grrr:
публикувано от Dacomir на 2010-03-16 11:59:04
Еми то като е трагнало затворете всички торенти бе.Искам да го гледам и хопа чакаи че триабва да го затворим щото така ни е скимнало ,ми затворете всичко бе що не затворите всичко.