ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kachamaka на 2007-12-07 17:16:06
Вашето мнение относно The.Flock.LiMiTED.DVDRiP.XViD-HLS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от BULLIT на 2007-12-07 21:01:45
Ето едно резюме за филма ;):

Резюме : Това е историята на хипер-бдителния федерален аген Ерол Бабидж (Ричард Гиър), който докато обучава младата си замесничка Алисън (Клеър Дейнс), трябва да намери едно изчезнало момиче. Той е убеден, че случаят е свързан с пуснат на свобода престъпник, който той разследва. За малкото време, което имат Ерол и Алисън трябва да разкрият ужасяващите детайли и да проследят потенциялният убиец. "The Flock" е англоезичният дебют на режисьорът Андрю Лау, известен с хонгконгксия криминален трилър "Infernal Affairs".

Дано да е добър филма,браво на ъпа :thumbsup:

публикувано от jahbulon на 2007-12-07 22:54:13
Много силен филм на много сериозна тема. Гледайте. Ще ви накара да се замислите върху начина, по който да се справяме с отрепките, докато полицията си клати краката!!!
публикувано от claneto на 2007-12-07 23:24:36
добър е филма според мен8)
публикувано от teodorl на 2007-12-08 00:40:04
:thumbsup:
публикувано от ahlstreeter на 2007-12-08 01:45:19
Мога ли да задам един въпрос ? Нов съм в сайта , но знам как се уплоудва , интересува ме дали има начин уплоуда да е с максималната ми връзка ? Тъй като става прекалено бавно , а бих искал коефициента ми да не екстремно малък . Ще бъда благодарен ако ми обясните , ако въобще има начин . :blush:
публикувано от diuk на 2007-12-08 03:18:10
Мога ли да задам един въпрос ? Нов съм в сайта , но знам как се уплоудва , интересува ме дали има начин уплоуда да е с максималната ми връзка ? Тъй като става прекалено бавно , а бих искал коефициента ми да не екстремно малък . Ще бъда благодарен ако ми обясните , ако въобще има начин .

Това не зависи от теб. Скоростта на ъплоуд зависи от това, колко хора свалят в момента това, което ти вече си свалил и в случая ъплоудваш (сийдваш). Съответно и ти като download-ваш нещо, колкото повече хора го ъплоудват, толкова по-бързо ти го сваляш...Дано да разбереш нещо :D
публикувано от Boonzai на 2007-12-08 04:01:40
Защо няма субтитри ???
"Гледах филма много е хубав"
а разбрали го ?

като си толкова остроумен знаеш ли ,че има хора които знаят повече от 1 език и според мен са се справили и без субтитри...:|:-/
публикувано от M1L3N на 2007-12-08 05:02:47
[b]firestarteR1[/b], субтитрите се пишат на добра воля от хора, които отделят от свободното си време за неблагодарници като теб!
Като имаш зор, купи си ДВД-то.
Напиши едно [b]благодаря[/b] и не задавай риторични въпроси.
П.П. Благодаря на ъплоудъра.:)
публикувано от f_tomova на 2007-12-08 09:40:56
Трейлърът е интересен. Надявам се филмчето да си е заслужавало свалянето. Това е линк към трейлъра който намерих [url]http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=461&item=1[/url], но е за японската аудитория. Може би в YouTube да има и енг, който реши да търси.
публикувано от gorgeous_mv на 2007-12-08 11:31:06
Филмчето е много добро. Благодаря!:)
публикувано от Pavel Nedved на 2007-12-08 20:24:34
Изглежда як па ще видим
публикувано от kvomipuka на 2007-12-09 01:15:33
Хубав филм. А малката мис Lavigne я разпарчетосаха:(
публикувано от drunkenjack на 2007-12-09 14:36:23
"Още ли не са излязли субтитрите. аз от езици не разборам нищо, но щом толкова време се мъчат преводачите трябва да е е мнгоо труден език или те да нямам време от бачкане. а на козев искам да кажа все се изказваш неподготвен бе смешнико. Да забранят субтитрите е трудно. по-лесно е да ти забранят глупостите ти. "
Понякога си мисля, че не можете да четете и на български...-_- То дори като постваш отгоре пише "Пишете на кирилица! Не прекалявайте с емотиконките! [b]Не питайте за субтитри![/b]" Айде стегнете се малко, прочетете останалите коментари преди вас и тогава пускайте своите безсмислици.

Със здраве!
публикувано от gasoline на 2007-12-09 15:55:23
Интересува ме как е точното заглавие на този филм на български?
публикувано от cannibalaa на 2007-12-09 16:56:07
Момчета сега какво решихте филма добар ли е или не ?
публикувано от chochko23 на 2007-12-09 22:37:27
Леле, толкова безсмислени коментари, само глупости...:-O

Ето един нормален коментар от мене:

Филма е доста тежък, с много насилие, леко тип "Седем" и "8 милиметра", но различен, разбира се.Заслужава си гледането, но трябва да сте в настроение за такъв тип филми.На български се превежда "Ятото". Благодаря за труда на ъплоудъра.:thumbsup:
публикувано от joro353 на 2007-12-09 23:22:29
филма е супер. посланието е, човека е най-гадното създание бродещо по таз земя, но надежда има... термоядрена война.
публикувано от master_zdr на 2007-12-10 00:51:35
ако има наистина в него послание "но надежда има... термоядрена война." идеята му ще бъде доста тъпа :thumbsdown:
публикувано от joro353 на 2007-12-10 13:06:27
абе master_zdr... ти ще ме умориш от смях :lol: бе човек. коментара ми е в преносен смисъл, не буквално. напъни се малко, гледай филма и не ме карай да обяснявам с картинки :lol:
публикувано от gops на 2007-12-13 18:41:30
Филмът е интересен, смислен и интригуващ. Не бих го описал чак като "тежък", но си заслужава гледането(мое мнение). Благодартва на ъплоадера
публикувано от radodidi на 2007-12-20 18:36:51
Няко да каже от каде можем да свалим субтитли:)
публикувано от zizinka на 2008-01-05 13:34:51
Здрасти на всички. Преди няколко минути изпратих българските субтитри до юнаците. Надявам се скоро да ги публикуват /първо ги преглеждат и одобряват, доколкото разбрах/. Използвах тайминга на някакви тотално сбъркани, но обявени за английски субтитри, които бяха публикувани в събс.саб.бз. Превеждах направо от филма. Ако някъде нещо не съм чула като хората, моля да ме извините. Поправяйте спокойно. Това е единствения филм, чиито субтитри съм превеждала и сигурно скоро няма да повторя. Това, че съм си направила труда да затрия 10 часа със слушалки на ушите, трябва да ви говори за мнението ми за "Ятото".
публикувано от f_tomova на 2008-01-06 15:59:32
Превода на арена от релийза The.Flock.2007.DvDRip.Ac3-FxM е с идеалния тайминг и за тази версия.
публикувано от bat на 2008-01-08 02:22:24
филма не е тежък, нито силен, определено е слаб обаче, за мен беше загубено времето