ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от csdemo на 2007-08-14 20:22:37
Вашето мнение относно The.Fight.Game.2006.WS.DVDRiP.XViD-WPi може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Halimandes на 2007-08-15 00:17:16
Добре де, защо просто не ги триете тези мнения, ами ги замазвате с грозно червено ?
публикувано от Leasy на 2007-08-15 00:23:02
Защото ако ги изтрием:
1) няма да има видима причина за наказание/замразяване
2) в някои случаи провинилите се няма да знаят защо са наказани
3) пък и току-виж някой научил че има правила преглеждайки коментарите :D
публикувано от Quater на 2007-08-15 11:53:57
бахти тъпия отговор. всеки, койти е прегледа; поне 3 торента ще зне, че не бива да се пише на шльокавица
публикувано от Lexius на 2007-08-15 12:21:19
не знам дали като става дума за шльокавица става дума за латиница, но мисля че ако някой пише на латиница модераторите просто се вживяват в ролята на големите босове и раздават правосъдие, въпреки че нищо особено не е станало
публикувано от jkklouna на 2007-08-15 12:23:28
Гледам горните колеги спорят за правилата. Аз ще ви кажа за филма. Това е документален филм за един боксиор. Прегледах го и не ми харесва, качеството -става за гледане, но не е перфектно.
публикувано от Gtmega на 2007-08-15 23:24:22
Мерси за ъплоада,но филма не ми хареса.Имаше много части от филма,през които си мислех,че хората които са го правили са идиоти.Едно име още в началото на филма беше с малки букви,както и цялото заглавие на филма.Имам усещането,че хората от снимачния екип са отишли да пият по едно и са дали на некое лапе да снима,защото има напълно излишни глупости във "филма".Акцента на всички във "филма" е скапан,както е и сценария(ако има такъв де),а да не говорим за "професионалното ниво" на самия боксьор и неговия екип...Абе тоя "филм" е :thumbsdown: И все пак хората които найстина тренират бокс или нещо друго могата да използват филма за поука: какви не трябва да станат.Защото това си е чиста излагация! :lol: И все пак това си е само мнение ;)