ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от High^ProMilL на 2008-02-01 17:48:43
Вашето мнение относно The Elder Scrolls III Morrowind може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от High^ProMilL на 2008-02-01 17:55:34
Това е една игра в която вложих доста време. Нека видят малките какво сме играли преди да се появи светът на уар крафт. Това е една от великите игри правени някога. Препоръчвам я на тези които не могат да играят уар крафт, гилд уарс и другите RPGта било то поради липса на нет, пари и подходящ сървър за техният вкус. Лошото на играта е, че няма мултиплейар иначе с сигурност и тя щеше да се прочуе в онова време по залите както Diablo 2, Star Craft, War Craft RoC & TFT и т.н.
публикувано от dancc на 2008-02-01 18:56:34
8)Съгласен съм . че е шедьовър.Дано хареса и на другите.Препоръчвам я горещо!:thumbsup:
публикувано от kilikandzer на 2008-02-01 20:12:51
МОЛЯ?!?! :-O
Я се чуйте бе...
Тва е супер смачкано RPG :thumbsdown:
Само като гледам графиката и ми се повръща...
GamePlay-a е супер зле.
Gothic е далеч по-добро RPG.:-/
публикувано от pavlin87 на 2008-02-01 20:50:53
@kilikandzer
Мога да ти кажа, че Morrowind е по-добър от Gothic 3 и е на едно ниво с 2-ката по зарибяване. За историята няма да споменавам колко пропускаш... Просто преглътни графиката за 30-40 минути (не че е толкова лоша, особено като се има предвид преди колко време излезе и че тогава това беше върхово постижение), навлез в играта и след това се изказвай.
Oblivion ми е тежичка, така че не съм видял много-много от нея и няма да я коментирам.
публикувано от pimpdaddy на 2008-02-01 21:45:44
Музиката е невероятна на тази игра, може би това е причината да я играя толкова време
публикувано от pimpdaddy на 2008-02-01 22:05:14
Лошата новина е че Bethesda ще правят Fallout 3, а добрата че може да очакваме TES V чак през 2012-2014
публикувано от Comodo на 2008-02-02 00:25:02
Велика....обливион е опростена до дупка сравнение с тази игра. Огромна, невероятно интересна найстина изключителна игра
публикувано от igla на 2008-02-02 00:58:36
абе игрицата маи е добре , малка е и малко изисквания има..:)
публикувано от RogueA на 2008-02-02 07:55:01
Класика!
Oblivion въпреки критиките, че няма дълбочината на Morrowind е много добро продължение.
А някой от вас дали си спомня Dagerfall или първата Арена? Ами Ultima Underworld I&II (е няма такива игри!) и Arx Fatalis? :) Не съм срещал от дълго време подобни геймки с такава атмосфера ами всичко е hack n' slash до затъпяване.
публикувано от Morrowind на 2008-02-02 10:49:26
Ами как да не е лоша графиката, като тоа е игра от преди 6-7 години...;) То тогава на малцина вървеше без да сече като луда:) Просто това е игра със страхотен геймплей, невероятна история и доста(не казвам неограничени) възможности....А сравнението с Gothic не е случайно, защото двете игри винаги са се кокурирали директно, но винаги TES е излизала над Gothic....И двете са добри, но TES серията си е най-доброто:)

А за Оblivion - определно имах по-големи очаквания, но пак не бе стъпка назад....просто не е това, което се очакваше от наследника на можеби най-култовото RPG.
публикувано от Gamespot на 2008-02-02 12:05:51
Една от най-най-най-най добрите игри появявали се на тоя свят... Ако някой се излъже да не я играе, а фен на РПГ-тата то той трябва да е побъркан или просто глупав! На пича с графиката мога само да кажа, че е луд да твърди че Мороуинд е с лоша графика. Пък ако ЧАК толкова иска хубава графика, то има доста сайтове предлагащи модове за играта, между които е пълно с графични такива. Примерно аз сега си тегля Мороуинд плюс 2-та и експанжъна, ама вече съм си подготвил 20-тина мода пълни с доста часове геймплей, един от тях прави интерфейса на играта доста по-хубав, а и не на последно място един графичен овърхаул. Тва ще рече, че абсолютно всичко в играта (НПЦ-та, чудовища, земи, треви дървета квото се сетиш) изглежда 10 пъти (зависи от мода който си свалил, може и по-добре ако печката ти може да се справи с играта след това) по-детайлно и красиво. Играта става като приказка... Представете си как си седите и си ловите риба (и за тва има мод :lol:) и слънцето почва да залязва, водата блещука и пилци пеят около вас... И всичко това в чудно красив свят с хиляди възможности! Както казах ако само графиката е проблем, то лесно ще се оправи. Има такива модове че я правят много по-добре изглеждаща от Обливиън, напълно сериозен съм и не преувеличавам. Е, вярно е, че няма HDR ефекти например, ама тва пък е не е голяма работа според мен... Абе не знам, ако пробвате играта с 2-та експанжъна+ няколко мода които ви допадат, няма да спрете да играете доста време.
публикувано от Daynov на 2008-02-02 13:54:16
Направо ги качете всичките(Tribunal/Bloodmoon)
публикувано от psihiatara на 2008-02-02 13:56:23
тожа може да е много хубава игра ама незнам кака да я пусна от каде мога да си сваля крак(но-сд)плс кайет 6те сам ви благодарен
публикувано от lanelor на 2008-02-03 17:45:32
А как ще върви на лаптоп с DualCore на 1.8, 1024 Ram, Video: Radeon 1100 ? На настолен върщеше нормално, но на лаптопа. Притеснява ме графичната.
публикувано от Daynov на 2008-02-04 12:48:19
View Distance-a ще ти е най-големият проблем , на повече от половината по-добре не го поставяй
публикувано от Gamespot на 2008-02-05 07:32:12
:grrr: Стига се оплаквахте с тая графика, вие четете ли по-нагоре?! Вижте тоя сайт http://planetelderscrolls.gamespy.com/ и си теглете колкото си искате хубава графика за Мороуинд има! Само че си изтеглете експанжъните и пача преди това. Ако някой успее да си нагласи играта като хората, тогава да се оплаква от графика! Има си 99999 да се подобри точно ТАЯ игра, ама вас ви мързи и само се оплаквате. :thumbsdown:
публикувано от oTBpaTuTko на 2008-02-06 07:02:21
Като има Elder Scroll 4 за какво е да играем 3,щото като гледам е същото:D:D
публикувано от Cecosam на 2008-02-06 13:43:20
Това е една великолепна игра,а според мен е и най-добрата от серийте The Elder Scrolls.Горещо я препоръчвам на всички които не са я играли.
публикувано от BIBO2 на 2008-02-07 23:08:53
играта си е супер но да не забравяме и legasy of kane
публикувано от pastrana1111 на 2008-03-17 02:08:40
"" Това е една великолепна игра,а според мен е и най-добрата от серийте The Elder Scrolls.Горещо я препоръчвам на всички които не са я играли""

Oblivion е много по здрава...