Една от най-най-най-най добрите игри появявали се на тоя свят... Ако някой се излъже да не я играе, а фен на РПГ-тата то той трябва да е побъркан или просто глупав! На пича с графиката мога само да кажа, че е луд да твърди че Мороуинд е с лоша графика. Пък ако ЧАК толкова иска хубава графика, то има доста сайтове предлагащи модове за играта, между които е пълно с графични такива. Примерно аз сега си тегля Мороуинд плюс 2-та и експанжъна, ама вече съм си подготвил 20-тина мода пълни с доста часове геймплей, един от тях прави интерфейса на играта доста по-хубав, а и не на последно място един графичен овърхаул. Тва ще рече, че абсолютно всичко в играта (НПЦ-та, чудовища, земи, треви дървета квото се сетиш) изглежда 10 пъти (зависи от мода който си свалил, може и по-добре ако печката ти може да се справи с играта след това) по-детайлно и красиво. Играта става като приказка... Представете си как си седите и си ловите риба (и за тва има мод :lol:) и слънцето почва да залязва, водата блещука и пилци пеят около вас... И всичко това в чудно красив свят с хиляди възможности! Както казах ако само графиката е проблем, то лесно ще се оправи. Има такива модове че я правят много по-добре изглеждаща от Обливиън, напълно сериозен съм и не преувеличавам. Е, вярно е, че няма HDR ефекти например, ама тва пък е не е голяма работа според мен... Абе не знам, ако пробвате играта с 2-та експанжъна+ няколко мода които ви допадат, няма да спрете да играете доста време.