ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2007-11-01 13:07:01
Вашето мнение относно The.City.of.Violence.2006.DVDRip.XviD.AC3-JOKE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от rurk на 2007-11-01 14:23:46
филма е добър и то доста.кеф,че правя първи коментар но филма е готин,имам предвид хубав пердах и т.н.типично за жанра.А НАЙ-МЕ КЕФИ,ЧЕ САМО В АЗИАЦКИ ФИЛМИ И ГЛАВНИЯ ГЕРОИ ПУШИ ЦИГАРКИ.
публикувано от exodusa на 2007-11-01 16:32:07
"А НАЙ-МЕ КЕФИ,ЧЕ САМО В АЗИАЦКИ ФИЛМИ И ГЛАВНИЯ ГЕРОИ ПУШИ ЦИГАРКИ. "
като изключа американски,френски,немски и руски в които сам виждал че главниа герой е пушач си прав :fun:
публикувано от exodusa на 2007-11-02 07:22:44
филмът не е нещо което ще запомня за повече от месец може би два... но определено си заслужава гледането... сюжета е малко като стар американски western с азиадци в днешно време ... полицаят btw играе в fighter in the wind ... един много качествен биогравичен филм... за по накратко става !!!
публикувано от ico1730 на 2007-11-04 22:38:17
да си го кажем историята не е нещо особено а и е разказана по възможно наи сложен объркващ и доста неразумен начин които е типичен за тяхното ново кино и абе супер зле ! просто невероятно глупав и не добре направен филм !ако някои ви го препоръча то знаите че ви има зъб и иска и вас да прецака ! заслужава оскар за наи голям провал и ако се мъчиш да го задминеш то ще ти е доста трудно да напраиш по невъзможен филм но все пак вярвам че ще оспееш:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :grrr: :-O :'( просто положението е плачевно и трогателно