Концерта е феноменален и няма аналог досега в България!Металика слушам от 1986г.,горе-долу по същото време се заслушах и в Слейър.И двете групи,всяка в своя стил,къртят стара дограма!На мен лично най-ми допадна Слейър на тоя концерт-винаги са били абсолютни перфекционисти,няма почти отклонения от оригинала,отде толкова хъс у тия хайвани не знам...Имам чувството че не остаряват,брутални до мозъка на костите.За Дейв Ломбардо пък нямам думи-дръм-машината за всички времена.Тоя човек няма умора!Мегадет...само като чуя крисливия вокал на Мъстейн и ми идва да се гръмна.Антракс-адмирирам ги,макар че в последно време са безлични.Металика след 1991г. се комерсиализираха май.Джеймс имаше проблеми с алкохола,групата беше пред разпадане,но все пак изплуваха,за което се радвам.Те минаха на друго ниво.Истински професионалисти са за мен,но,както е видно-поостаряха,няма го тоя хъс,Ларс се задъхва на третото тропване по барабаните/те вече не са и барабани,по-скоро приличат на детски барабанчета/,претупва песните,няма ги някогашните сола.Кърк се старае,Джеймс понякога ме изнервя на максимум като кривне към кънтри пеене,Трухильо-безличен.Яд ме е за Нюстед,определено придаваше настроение със сценичното си поведение,солата/особено на "For whom the bell tolls"/.Накратко-на 1-во място слагам Слейър,следват Металика,Антракс и Мегадет/единствената песен,дето ме кефи е "Holy wars"/.