ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2020-12-01 14:25:59
Вашето мнение относно The Atheist Religion (2020) 1080p WEB x264 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Sem_D_D на 2020-12-02 03:31:49
МОЗЪК, заповядай, излез от главата ми и седни до мене, докато се опитваме да не паднем от столовете от смях, гледайки подобна глупост....

За просветенитеМ тия от филма вадят мноооого по-старите от "младата земя" глупости, свързани с креационизма, някакви потопи и естествено - че земята е създадена само преди някакви си няколко хиляди години, откакто имало свидетелства за писания на някой заблуден пастир на кози в безименна пустиня.

А, да, както и вечния опти за измъкване на "вярващите", че и атеизмът бил, видиш ли, религия. То няма разумна мисъл, Възраждане, Ренесанс и съвременна наука последните 5 века. Нищо, че отричат самите научни достижения, които им помагат сега да пишат и разпространяват подобни глупости...

При всичките мои съжаления за лоботомираните хора, които ще "повярват" на подобно нещо - може само да им се каже, че нивото им на приемане и доказване на каквото и да било е по-ниско дори от това на вестник пик или на кафе при гала.

Такива изтърсаци като тоя торент трябва да се маркират като сатира на видимо място в описанието ...
публикувано от abraxasss на 2020-12-01 20:25:14
Не се бях смял така от много време!
публикувано от kokolinos4 на 2020-12-02 18:56:38
Само като видя кой е качил торента и знам, че това е поредната смехотворна сектанска нелепица. Аман от делюзии и глупости!
публикувано от dobbyone на 2020-12-03 10:00:49
Това е баси простотията.
Тия хора друга работа си нямат да въртят такива глупави "документални" филми, ама янвно има пари да се налива в дезинформация