ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от exeqt на 2009-06-11 20:09:09
Вашето мнение относно The.Animatrix.2003.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от stan4o на 2009-06-12 00:53:17
А има ли допълнителни метериали?:thumbsup:
публикувано от amudov на 2009-06-12 17:14:30
гледал съм го преди няколко години и е много добро! допълва много места от матрицата... супер е, че са го направили :thumbsup:
публикувано от quizac8 на 2009-07-21 14:40:34
Филмът е добре приготвена смес от анимационни стилове. По този начин е предаден ефект на голямо вътрешно емоционално разнообразие гледайки към приблизително един и същ обект от различни гледни точки. В това е и голяма част от съдържанието на посланието – колкото и да си приличаме всички ние сме различни дори когато гледаме едно и сищо нещо. Светът е по-пъстър от колкото можем да си го представим и не трабва да се затваряме в егоизма на собственото си съществуване. Да опитваме да видим, оценим и ако можем приемем по-различните от нас, за да успеем в крайна сметка самите ние да се обогатим с неповторимоста на чуждите възприятия. Светът всъщност зависи от всеки от нас.
Всъщност май не се разказваше чак толкова за това, но аз се поотнесох, а и вече го написах, та нека така и да си остане.
:thumbsup:
публикувано от quizac8 на 2009-07-21 14:41:29
за да успеем в крайна сметка самите ние да се обогатим с неповторимоста на чуждите възприятия. Светът всъщност зависи от всеки от нас.
Всъщност май не се разказваше чак толкова за това, но аз се поотнесох, а и вече го написах, та нека така и да си остане.

Благодаря! :thumbsup: