ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2018-02-27 10:31:05
Вашето мнение относно The.Alienist.S01E06.HDTV.x264-SVA може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от perz на 2018-04-04 01:43:50
Здравейте. Първо - това е един от много добрите нови сериали, който подобно на Taboo е наситен с "тъмнина", която обаче е поднесена по различен начин. Донякъде клиширан, донякъде дори малко преигран от някои от актьорите - сериалът си има плюсовете и минусите. Като фен на "Peaky Blinders" съм много приятно изненадан от обстановката, която е създадена - има много за гледане "встрани" така да се каже. Посетих Бирмингам само за да видя част от местата, на които са снимали "PB". Тук обаче отново се сблъскваме с нашата действителност, а именно - липсата на превод. Разбираемо - теглим безплатно - наш проблем е оттам нататък. В този ред на мисли - възможно ли е да се измисли начин да си плащаме за превод? Трудът на всеки трябва да се заплаща. Преводачите не правят изключение. Аз живея в UK и не ми е проблем да го гледам и така, но държа да го гледам с превод най-малкото за да не забравя да чета :) За някои може би звучи глупаво, но аз смятам да си остана Българин преди всичко...с едната разлика, че искам да си плащам. Благодаря на всеки, който прочете молбата ми и се надявам да стигнем до решение.
публикувано от akimova на 2018-05-23 21:56:05
Моля преведете за незнаещите английски, моляяяя!!
публикувано от tezgetarski на 2018-08-12 21:27:24