ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2009-08-11 17:45:09
Вашето мнение относно Thats.Impossible.S01E04.Eternal.Life.720p.HDTV.x264-DHD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от mrspirit на 2009-08-11 19:32:04
Изобщо не ми е ясно, защо се занимават с клониране на органи, че и клониране като цяло на хора. Много по-ефикасно ще е да се работи върху това да се пренесе човешкото съзнание на машина (робот или тостер) и да си стои там. По този начин самата системата ще е пъти по-устойчива от това, което е човешкото тяло сега. Все пак един камък е по-устойчив от едно цвете.
публикувано от INP на 2009-08-12 00:27:20
mrspirit поздрави! Открил си кой е бог и първата стъпка как да станеш и ти. Втората е като си бзсмъртен и вече знаеш всичко за нашата вселена е да си направиш своя собствена... В нея ще евоелират разумни същества ,които ще повторат същото действие. А сега разбери ние в оригиналната вселена ли сме или сме NPC-та на някой в играта :)
публикувано от Evet0 на 2009-08-12 00:59:57
Вечния живот не е в поддържането на някакво клонирано тяло, а в съзнанието. Освен това никак не мисля че е по-хубаво съзнанието ми да е в една мъртва материя наречена машина. Предпочитам го смъртно, но живо. Тенекия за тяло не искам. Всъщност то никога няма да стане, то това си е само в твойта глава. Безсмъртието има други корени, с които до някъде съм запозната, но не е за всеки да го знае.
публикувано от mrspirit на 2009-08-12 17:43:25
@frontline за какво са ти биологични крайници след като можеш да имаш метални такива и дори да не те боли когато ти ги сменят?

@INP грам значение няма в чия вселена сме. Идеята на това да си безсмъртен е в това да обиколиш първо тази вселена, а после и останалите паралелни.
публикувано от mrspirit на 2009-08-12 17:45:18
@Evet0 съзнанието не е нищо повече от всички невронни мрежи сформирани в мозъка ни. Спомени и умения, това как възприемаме себе си и света всичко се дължи на тези мрежи. Ако направиш метод чрез, който да образуваш подобни мрежи на небиологичен носител - за пример на един магнитен носител какъвто е харддиска на компютъра, то ти пак ще си имаш същото съзнание и то ще работи по същия начин.