Съмняваш ли се, че съм хвърлил толкова труд по пакетите със сезона без да съм сигурен? Хайде попрегледай някой други страници и тогава. IMDb не е критерий за сериали. Информацията там не се осъвременява със месеци. Причината за намалянето на сезона е свършилата вече стачка. Повечето телевизии решиха да намалят сезоните и да започнат по-рано работа по следващите сезони (припомни си Prison Break, Heroes...etc ). Е, има и такива, които няма да имат следващ сезон..но това вече си е политика на телевизията. За този сериал съм 90 % убеден, че ще има продължение (т.е. втори сезон). Освен това и втората трилогия започваща догодина трябва да има материал :)
П.П. Спокойно можеш да видиш другите пакети качени от отбора. Всички плюха, че сезона на еди кой си сериал не е свършил и т.н., но без да прочетат и един ред. Досега сгрешен релийз относно сезон/и на сериал нямам.
П.П2. АренаБГ е първия тракер, който е качил сезона на сериала в световен мащаб. Само стой и гледай какво става след няколко часа в международните тракери :)