ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от simo76 на 2015-10-04 21:51:34
Вашето мнение относно Терминатор: Генезис (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от mechotombaka на 2015-10-07 22:36:48
С кой плеар се гледа това по-дяволите,насича и няма субс?
публикувано от mechotombaka на 2015-10-08 13:05:36
Значи проблема с насичането е решен,но със субтитрите не.Постоянно си тегля филми от тук и досега съм нямал такъв проблем.Докато ги заредя и плеарът забивива,и ми изписва че не може да възпроизведе тази медия(сранно като говорим за субтиитри).Пробвах с Pot ,KM ,Total Media и Gom playeri ,при всички забива и съобщава за неразпознаване на медия!
Извинявай за вчерашният ми коментар ,ама доста се изнервих(както казах досега съм нямал проблеми)!
публикувано от simo76 на 2015-10-08 16:30:34
От менюто за отваряне на субтитри ли зареждаш субтитрите, или от менюто на филма? Да не би да бъркаш това? Най-добре ги сложи в папката на филма, убеди се, че са с еднакви имена с този на релийза и пусни филма. След това отиди в меню субтитри и се убеди, че настройките на плеъра са зададени да зарежда субтитри и че е заредил точно тези външни субтитри. Плеърите имат автоматични настройки как и кои субтитри да зареждат автоматично по дефолт и обикновено могат да се променят от потребителя. Субтитрите могат да бъдат заредени и ръчно от субтитровото меню. Например в PotPlayer: от контексното меню избираш Субтитри -> Добавяне на субтитри -> Добавяне на външни субтитри и избираш idx файла. След това от същото меню "Добавяне на субтитри" виждаш дали от списъка са отметнати тези субтитри. Ако не, избираш Bulgarian и си готов. За да не го правиш всеки път, можеш от основното меню да си го настроиш автоматично това. Натискаш F5 и отиваш на "Субтитри", "Език на субтитри". Там избираш приоритет "Предпочитам външни субтитри". В предпочитан език записваш "bul bulgarian" и си готов. Всичко това се отнася за PotPlayer. Другите плеъри си имат аналогични настройки от други менюта.