ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2011-09-18 11:32:45
Вашето мнение относно Тери може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от virtual4o на 2011-09-19 00:59:33
В описанието пише "Comedy". Да предупредя, тези които ще се подведат като мен, че няма нито една смешна сцена в този филм. Това е драма... по-скоро става дума за "the comedy of life". Оценката ми за този филм е 1.
публикувано от sarfios на 2011-09-18 19:53:37
Господ няма нищо общо с теглото, а начинът на живот. Който се решава от индивида. Иначе килограми лесно се качват,(мазнини). Не е трудно макдоналдс да ти стане любимото място за хранене, и да спреш да тренираш усилено.
публикувано от s3m0 на 2011-09-18 19:28:15
Пълничките могат да си кажат каквото искат, истината е, че дълбоко в тях знаят, че наднорменото тегло е грозно. Не защото мнозинството от "нормалните" така са решили, а защото генетично хората сме така създадени, че да приемаме здравословните пропорции на тялото за красиви. И хайде стига с тези глупости какво господ е решил, това не ти е оправдание да си стоиш дебел. Пък и си свали религиозните капаци и се замисли малко, че не всеки вярва в предания и легенди и реално това твърдение няма абсолютно никаква аргументираща стойност. Извинявам се ако [u]о[/u]бидих някой с това си мнение.
публикувано от didoriginal на 2011-09-19 01:03:23
Определено "comedy" е жанр, към който аз не бих причислил този филм. Това съвсем не означава, че не е стойностен!
публикувано от bobboi на 2011-09-18 17:52:37
Момчета и момичета, това че господ ви е дарил със слаба фигура не говори добро за вас убиждайки по-пълничките. Те също могат да кажат за вас че сте се примирили с невъзможността да качите още някой килограм че да заприличате на хора :P
Замислете се все пак, кое е нормално? Вие или Те? Аз мисля че всеки има право да живее и се радва на живота такъв какъвто е, а не такъв както другите желаят той да представлява!!! :grrr:
публикувано от hulk9999 на 2011-09-20 12:40:59
:evil: трябва да има всякакви девели слаби мършеви за разнообразие този е много дебел ако бях в неговото училище щях даго направя на нищо:evil::evil::evil:
публикувано от mad.child на 2011-09-18 23:48:40
до анорексия.. Нормалното тегло зависи от човека. Най-често е пряко свързано с ръста му. При ръст от 160 см., перфектното тегло е 60-70 кг.. Повече или по-малко "минава", но не може да се твърди, че е "перфектното" тегло.
И между другото, хората са генетично "програмирани" да се съобразяват с околната температура.. Хората, които живеят към полюсите ядат повечко с цел да се натрупа повече телесна маса. Това е предпазна мярка на организма.. Същото е при животните. Ако имате домашен любимец, би трябвало да забелязвате, че месеците октомври - ноември хапва повечко. Просто организма му казва, че идва зима и започва да трупа телесна маса за да се справи с нея, нищо, че няма нужда..
В днешно време се очаква всички хора да са "слаби и стройни". Всички гледат да се "вкарат" в определен стереотип, определена социална група и т.н.. Но реално погледнато това са детски приумици. Теглото на човек е последното нещо, което има значение..
Дебелите били "слаби, няма мотивация за борба и т.н." са може би най-големите бисери тук.. Реално погледнато теглото няма нищо общо с характера на човек. Това се насажда допълнително от околните. Ако си дебел и всички те обиждат, то ти се комплексираш заради теглото си. Пълните хора са си хора като всички други, дори може би повече хора от колкото слабите.. Просто стеретипите ги смазват.. А тези стереотипи са наложени точно от лигавите пуберчета..
публикувано от mad.child на 2011-09-18 23:47:42
Толкова простотии за наднарменото тегло са написани, че корема ме заболя от смях.. Да, реално погледнато не е здравословно, но до там.. Това човек дали е слаб или дебел е заради гените му.. Ако има забавен метаболизъм, организма му приема веществата по-бавно, вследствие на което се натрупват повече вещества и се надебелява.. Въпросни състояния минават за болестни. ;) Същото важи и за прекалено забързаният метаболизъм.. Стига се е до състояния на хипер активност на организма, вследствие на което се изпитва огромен глад, а понякога се стига до анорексия.. Нормалното тегло зависи от човека. Най-често е пряко свързано с ръста му. При ръст от 160 см., перфектното тегло е 60-70 кг.. Повече или по-малко "минава", но не може да се твърди, че е "перфектното" тегло.
И между другото, хората са генетично "програмирани" да се съобразяват с околната температура.. Хората, които живеят към полюсите ядат повечко с цел да се натрупа повече телесна маса. Това е предпазна мярка на организма.. Същото е при животните. Ако имате домашен любимец, би трябвало да забелязвате, че месеците октомври - ноември хапва повечко. Просто организма му казва, че идва зима и започва да трупа телесна маса за да се справи с нея, нищо, че няма нужда..
В днешно време се очаква всички хора да са "слаби и стройни". Всички гледат да се "вкарат" в определен стереотип, определена социална група и т.н.. Но реално погледнато това са детски приумици. Теглото на човек е последното нещо, което има значение..
Дебелите били "слаби, няма мотивация за борба и т.н." са може би най-големите бисери тук.. Реално погледнато теглото няма нищо общо с характера на човек. Това се насажда допълнително от околните. Ако си дебел и всички те обиждат, то ти се комплексираш заради теглото си. Пълните хора са си хора като всички други, дори може би повече хора от колкото слабите.. Просто стеретипите ги смазват.. А тези стереотипи са наложени точно от лигавите пуберчета..
публикувано от Firebladebs на 2011-09-18 23:28:17
Един филм за истинските неща от живота. В хода на размислите по-горе, искам да добавя, че моделите на поведение и външен вид налагани ни от хайлаифа чрез филми и новини -- никога не е помагал и няма да помогне на обикновенния човек. Просто защото този модел е фалшив.
публикувано от eSu.Matix на 2011-09-18 23:26:51
Повръща ми се от този филм. Със сто зора го изгледах...
Такива филми са правени за жени, да го гоедат и да циврят или да се разчувстват или знам ли и аз. Помия от всякъде.
А този дебелака, вярно че му е малко кофти живота, ама ти не се раждаш дебел на 15. Няма какво да го съжалявам. Да се вземе малко в ръце!

:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от sarfios на 2011-09-18 16:50:37
@razace, не че написа истински спойлер, но все пак ми развали настроението да гледам филма, и аз се надявах на същото. Защото наднорменото тегло не говори само за външния вид, но и за личността и характера на човека. Дали има воля, дали може да се бори, дали е решителен, а и много други неща. Това да се примиряваш е най голямата грешка.
публикувано от razace на 2011-09-18 16:24:25
очаквах че ще е нещо надъхващо, малко да накара затлъстелите момчета ( и момичета) да станат от компа и да се погрижат за бъдещото си.... а то е една пумия, която гласи "стойте си дебели и бъдете загубеняци, молете се за внимание" хахахаххахха
публикувано от ivayloandreev на 2011-09-18 16:37:48
Има и по-дебели от тази бухтичка ама дори и за тях има дрехи по-различни от тези на "банани с пижами" :-/
публикувано от naboarder на 2011-09-20 03:03:38
Генетична предразположеност да.... имам много познати, който ядат и не наддават .... ама тези дето гладуват и качват... хайде по-сериозно моля ви се... иначе всеки да се чувства щастлив както може ... все пак повечето от филмите, който гледаме на тази тема ... са все с филмови звезди... сигурно не им е проблем щом са обърнали положението в своя полза