ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от badgay1987 на 2020-11-29 20:31:26
Вашето мнение относно Tenet.2020.1080p.HDRip.x264-Rapta може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ivanivanov_at_arena на 2020-11-30 11:28:53
Нямам забележки по-качеството и звука. Всичко е супер. Филмът обаче не ми хареса. Интересно беше като идея, оригинално уникално, визуално, ефекти, всичко има, Но... Супер бързото действие прибавено към сложния и объркан сюжет може да ти донесе главоболие. Глдедах го с родителите ми и те нищо не разбраха. Аз разбрах някъде към 60% какво се случва и не толкова щото хабер нямам от физика и съм тъп, колкото защото всичко става толкова бързо, персонажите влизат без никакво въведение, кой какъв е, от къде е, къде отива, за какво се бори докато разбереш, филма свърши. Освен това Нолан в цялото си натягане да е изненадващ и оригинален стана леко предвидим. Още в началото долу горе знаех как ще свърши... Като цяло не е това, което очаквах. Интерстелар ми хареса повече.
публикувано от CASTELLA на 2020-12-01 13:09:02
Благодаря!
публикувано от nesso на 2020-12-02 17:43:49
за Тъпите като мен , филма трябва да се гледа два пъти , и втория път без пуканки и бира
публикувано от carbonid на 2021-01-03 00:58:18
Критиците обявиха филма за "Голямата работа" просто защото не могат да го обяснят тъй като не го разбират, всъщност филма е много прост, само трябва да приемете факта че за да се получи филма сценариста и режисьора е трябвало да нагласят сцените така както фактите го налагат за да се получат завършените действия. Останалото е да гледаш и да се правиш че го разбираш за да не се изложиш. Истината е че филма е за еднократно гледане, повторното е наблюдение за пропуснати сцени и прахосано време.