ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от csdemo на 2008-01-25 13:02:23
Вашето мнение относно Targeted.Osama.Bin.Laden.2007.DVDRip.XviD-SiNK може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от panasonic_s на 2008-01-25 16:27:46
тоя е голям боклук той си е вече мъртвец циганински чернилка
публикувано от teodorl на 2008-01-25 17:43:06
филма е добре, но ми е чудно как немогат да го намерят още :lol::lol::lol:
публикувано от lokistarrr на 2008-01-25 18:50:30
тоя е голям боклук той си е вече мъртвец циганински чернилка
ти какво очакваш американците са го учили-
публикувано от shadow1234 на 2008-01-25 22:22:11
филма е добре, но ми е чудно как немогат да го намерят още...
Хехехе ма вие вярвате на тоя малоумен филм :) Просто е защо не го намират защото никога не го е имало. През целия филм Осама се вижда на 4-5 сцени, не ви ли се струва малко странно, нали уж е бил лидер и любимеца на САЩ. Цялата тая глупост е с една цел САЩ да имат ултимативната власт. И доста добре се справят, а бомбичките на кулите мисля на всички им е ясно, че сами си ги пуснаха. Тоя филм не е история, а най-голямата измислица в целия свят. А и е вярно че САЩ са давали оръжия на талибаните за да се бият срещу СССР, предполагам че са ги и убочавали. Другото е че такава война, срещу хора които нямат нищо е невъзможно да се спечели. Изсипаха тонове бомби и какво размърдали са няколко камъка в пустинята :) Американците им свършиха войните и решиха да си направят нова и си сложиха Джорджи (глупака) за президент на конци под контрол на военните.
публикувано от hybrid_867 на 2008-01-26 00:34:11
щадоу напиши сценарии за някои филм 6тото май ти се одтава :P иначе и според мен ако са искали да са изравнили ирак , иран и сичките там цигански държави . Колкото до причините мисля че главната е черното злато ;)
публикувано от ivan на 2008-01-26 10:17:23
Абе от Холивуд не го ли спряха тоя сериал ?

// по-полека с Иран, щото там американците ще ги изядат с парцалите
публикувано от shadow1234 на 2008-01-26 13:22:35
Колкото до причините мисля че главната е черното злато :)

Абсолутно си прав. Но има и друга причина, икономиката на САЩ е основана на войната. Консуматорска държава като тяхната която само внася и нищо не изнася се поддъжса само с война, изнасят бомби и внасят коли и бензин :) Но войните понамаляха напоследък и това се отразява на икономиката им, вижте колко стана долара.
публикувано от djee3 на 2008-01-27 08:37:34
:D:d shadow ли си къв си незнам но много ти се смея.... американския долар се сринал заради войните какли пък не. Аз съм тук (живея в щатите) и ще ти кажя от какво се срина долата. Срина се от това че имаше голям бум на къщи който беше като балон тоест дигаха се цените постоянно без да има пречина за това. Да но балона се спука тези който теглиха кредити за да си купят къща и да я препродадът на по скъпа цена просто не могат да ги продадът сега и на 3 пъти по ниска цена... следователно изтеглените кредити и става верижна реакция банките за на загуба и долара пада просто е ... незнам вие какво си мислите но аз съм тук и даже го усещам защото бащами е стройтел и обектите му драстично намаляха даже понякога седи и без работа защото в момента пазара е пренаситен адски много...
публикувано от djee3 на 2008-01-27 08:39:42
следователно изтеглените кредити не могат да се върнат и става верижна реакция банките за на загуба и долара пада

малка поправка ...
публикувано от penasat на 2008-02-07 16:44:48
абе незнам дали е циганин но си наи големиа тапанар даваи коментар като хората бе селианин ина4е този осама заслужажа изнасилване от пьрва степен ????????8)8)8)