ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от shado на 2010-01-29 12:54:05
Вашето мнение относно Съюзът: Бизнесът зад напушването може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от alex_rugby на 2010-01-29 16:51:12
smoke weed every day :lol: :thumbsup: :thumbsup: iskam prevod
публикувано от silviyaYankova на 2010-01-29 19:37:02
Е един суб, ако му направят ще е велико. :fun:
публикувано от irhen на 2010-01-29 19:58:47
Оправдаването на леката дрога с алкохола, цигарите и прочие наподобява изцепката "а вие защо биете негрите" от оня виц и е супер тъпо. А марихуаната все пак е дрога, дори легалните й еквиваленти се консумират за справяне с всевъзможни депресвини състояния и стрес, демек - по предназначение и предимно по лекарско предписание за нуждите на разни отчаяни домакини нестабилни работохолици и дъртаци в критическата. Всеки който иска да се друса с това или нещо е болен в главата, или просто е смотльо дето не може с друго да се изяви, освен с парадиране на некаква пичовщина.
За сведение, братовчед ми се зариби по тая трева и днес е пълна развалина.
За сведение още - точно там от където е дошъл тоя филм рехабилитационните клиники са поникнали като гъби след дъжд, интересно защо и кому са нужни...?
публикувано от irhen на 2010-01-29 20:00:11
с парадиране на некаква пичовщина.
За сведение, братовчед ми се зариби по тая трева и днес е пълна развалина.
За сведение още - точно там от където е дошъл тоя филм, рехабилитационните клиники са поникнали като гъби след дъжд, интересно защо и кому са нужни...?
публикувано от Vojdek на 2010-01-30 00:15:52
Хайде, тогава.Аз съм пушил и то доста.По времето когато за 25 лева си взимах 25чка.И да си кажа правичката, добре че се спрях.Това е НАЙ-ПОДЦЕНЯВАНИЯТ наркотик от всички.Все си мисля, че има по-забавни неща от пушенето на "козче".Примерно мацки и знания?:thumbsup:
публикувано от massss на 2010-01-30 00:33:36
напълно подкрепям irhen аз сам пушил и то немалко
5 години бях се закачил яко към тия ла*на и сега всеки ден се радвам че ги спрях
жал ме е само за хлапетата които си мислят че си "лош" и "готин" като го правиш .
а по мои наблюдения тия хлапета стават все повече и се започват от по малки
а иначе за филма не е лош
зависи как го разбираш :)
публикувано от gonzo333 на 2010-01-30 11:02:04
интересно 8)
публикувано от gesha88bs на 2010-01-30 12:07:23
irhen наистина запази коментарите за себе си братовчед ти нз как му се е отразило ама познавам доста хора и си е до човека на някои им влияе зле,а други се чустват добре и си изпълняват задълженията също така не вредят на другите
публикувано от Srebrot0 на 2010-01-30 15:05:00
Не ми се гледа филма ама мнението ми че тря се легализира из цял свят !!!
публикувано от irhen на 2010-01-30 15:23:16
Било си до човека, видите ли. Случайно да ти е хрумвало, че щом човекът се групира в "погрешната" категория, самият той ще научи това доста късно след като се е зарибил по марихуаната? Или може би не ти стига ума да се досетиш какво следва за него оттам нататък..
публикувано от irhen на 2010-01-30 15:25:53
Като си толкоз отворен кво ще кажеш от някой напатил се с ароматните ви цвятя? "Сори пич, като обяснявах колко безвредно е козчето, всъщност исках да кажа че е безредно само за някои, то си е до човека, видиш ли". Голяяяма утеха, нема що! Има хора които преди да навършат 18 години са преминали от марихуана на херон. Всички почват да пият и пушат преди пълнолетие, така че престанете най-после да им пробутвате в "меюто" вашия скапан плевел. Не ни трябва!
публикувано от zlogi на 2010-01-30 18:52:47
Уникален :) Истината за това как се опитваме да искорениме най:thumbsup:полезното растение на планетата.
публикувано от kinglear на 2010-01-30 20:28:08
От системно пушене на марихуана се затъпява. Цигарите (тютюневите) са вредни, в това няма съмнение, но от тях не се затъпява. От системно пиене също се затъпява.

Това са фактите. Всеки си избира как да живее, но айде без пропаганда колко е безвредна/полезна марихуаната.
публикувано от tyndjata на 2010-01-30 23:30:12
ДАИ САСА а 6то се отнася до тези които са против марихуаната .... сигурно усе6тането като сте се напу6или за сефте не е било много приятно затова я мразите :P помислете над това ПИИС от мене аиииии
публикувано от YURITO на 2010-01-31 02:23:04
Must be the ganja! Марихуната те прави пацифист и стимулира мозъка, обратният ефект идва само когато се смеси с други неизвестни субстанции. Била е сред нас хиляди години, нито ще я изкоренят от земята, нито от хората. Ще дойде ли времето когато фуражка ще подава "но-стреса" с думите консумирай умерено...
публикувано от iddqd на 2010-01-31 02:31:52
Тревата е хубаво нещо до един момент. Когато се прекали с нещо разбирасе има обратния ефект така е с всичко в този живот. Номера е че когато се напушиш и виждаш нещата около теб и самия себеси по безпристрастно с по малко емоции и това ти помага да гледаш по тезво на тях. Малко странно звучи да пушиш за да гледаш трезво ама много хора когато са тезвени са по като надрусани отколкото тези дето се друсат. Много тъжно но факт.
публикувано от fly_system на 2010-01-31 15:14:25
Аве малко ли алкохолици има, те да не би да са по-добре, ма никой не ги споменава. Аре не ме занимавайте с шитни е, кфи са тея филми груби набити, както се пие алкохол, тъй ше се пуши и козчеее. Айдеее МИР!:alien:
публикувано от fly_system на 2010-01-31 15:16:23
Всичко, употребявано прекомерно, става вредно !!!
публикувано от Akamuto на 2010-01-31 18:02:41
Даите суптитри че на баща ми му стана интересно , но му куца англиския :thumbsup:
публикувано от aguil на 2010-01-31 19:54:44
Jalko e da gledash kak hora, koito pretendirat , 4e mnogo razbirat se izkazvat taka prostovato. Govoreiki, 4e ot trevata se zatapqvalo...ami dali e ot tova ili ot lipsata na ambiciq v horata...zastoto az li4no poznavam mnogo pove4e hora, koito ne pushat i nisto ne postigat i ne pravqt, ot kolkoto pushat i tova da im pre4i...
Kato vsqko nesto ima negativno efekti, stiga 4ovek da moje da se kontrolira....i plus tova pusheneto e za hora, koito mogat da se usestat i se poznavat. Hora, koito ne poznavat sebe si dostata4no dobre, e normalno da ne znaqt kakvo pravqt...
No takiva hora posqgat i kam alkohola...
Ili moje bi e po-dobre tova, 4e sex se pravi na po 12...
Ili moje bi nqkoi ot vas predpo4itat tova, pred masur4eto ? ?
Filmat e dobar , vaprosat e kolko 4ovek moje da izvle4e pravilnata pouka za sebe si.
публикувано от mahydak на 2010-01-31 23:16:33
От алкохол и цигари т.н. легални наркотици до такава степен замарсчват кравните клетки че с години неможеш да се вастановиш относно до марихуаната че обива мозачни клетки обива но сас чисто научна цел марихуаната може да подсили творческата част на човек до висоти. Не казвам че едното е по добро от другото но да си го кажем в лицата WEED ROCK! Love dont hate!:cool:
публикувано от mahydak на 2010-01-31 23:22:20
201--a малко много си ограничен пожелавам ти искренно една ваканцич до Амстердам да си направиш и едно чаиче с масенце да пиинеш че за нервите де хварли за тоя коментар малко ти сачуствам Комунистично ко...ле
публикувано от killerloopbg на 2010-02-01 21:19:04
201--, съжалявам за приятелчетата, които си имал...но не се ли замисляш че вината може би е в тях а не в тревата? Тревата е популярна във всеки един слой на общестовто, във всяка една държава...в Германия, Холандия, Италия, Испания...всеки, който реши да отпусне малко напрежението от смръдливия начин на живот, който хората в масата си живеем (заеби ти работа, коли, пари и т.н.), си го избира доброволно...но тук идва момента на разликата между тъпото и умното копеле, а именно единият знае къде да сложи границата на прекаленото. Писнало ми е да слушам ограничени коментари за това колко вредна била тревата...а не е вредна ракийката, която вуйчо ти Пенчо пие всяка вечер пред поредния миризлив турски сериал, нали? Тревата е средство, а не начин на съществуване. А тези, които не могат да направят тази разлика...това вече си е техен проблем.
публикувано от killerloopbg на 2010-02-01 21:20:09
Писнало ми е да слушам ограничени коментари за това колко вредна била тревата...а не е вредна ракийката, която вуйчо ти Пенчо пие всяка вечер пред поредния миризлив турски сериал, нали? Тревата е средство, а не начин на съществуване. А тези, които не могат да направят тази разлика...това вече си е техен проблем.
публикувано от fly_system на 2010-02-02 06:59:24
killerloopbg точно така бате ;), но заеби хората ще си останат непросвтлени ахахахахаха
публикувано от fly_system на 2010-02-02 07:04:37
201-аа пък на тебе ти е хрумнала една идея в мизерния мозак и си си напраел един прост бизнес план, като си свързал 2 и 2 разбира се. Сега за Господ ли се мислиш е изруд,че нареждаш кой какъв бил, аре стига си летял. В облаците не бива да се разхождаш ненапушен, щото ще паднеш ;)
публикувано от nasoberk на 2010-02-04 21:47:04
Вижте какво,след като прочетох от чист интерес некомпетентните ви коментарчета,реших да се включа в усиления ви дебат с най-простото определение за сложния казус: Това просто не е за ВСЕКИ !
публикувано от killerloopbg на 2010-02-05 22:10:25
След твоето компетентно коментарче само не успях да разбера ти на коя страна си...може би мозъкът ми е обвит в димна завеса и затова ми е трудно -_-
публикувано от silviyaYankova на 2010-02-06 20:18:40
Поне дайте английски субтитри.
публикувано от killerloopbg на 2010-02-08 20:44:28
Не мога да открия никъде английски субтитри :-/
публикувано от onpoint на 2010-02-09 20:52:42
201 е много разбирач ;) надъхани паляци като тебе - Много
публикувано от good for me на 2010-02-21 23:58:37
плс направете субтитри ! :)
публикувано от silviyaYankova на 2010-02-22 00:39:32
Ако има английски субтитри - ще го преведа.
публикувано от Dobri2007 на 2010-06-01 16:50:20
И аз мисля че си е до човека. Дано никой да не стига до хероина!
публикувано от faex на 2011-09-08 09:41:06
Има готови преведени в unacs ;) Njoy
публикувано от teleca_88 на 2011-02-11 00:16:14
Пропагандата срещу природните дарове явно добре си е свършила работата, но нещата са на път да се променят и то по-скоро, отколкото очакваме. Конопа (дори дивия в САЩ) е забранен, защото от него могат да се произвеждат биогорива, естествено разградима пластмаса, хартиени продукти, спасяващи зверското изсичане на горите, хранителни добавки, облекло с изключително здрави нишки... Списъкът е дълъг. Това е единственият неизчерпаем заместник на петрола, а семената му могат да сложат край на световния глад. Жалко е колко много тесногръди промити мозъци не виждат каква е картинката. Дано повече хора гледат филми като този, а току виж и се наели да прочетат коментара ми докрай :) Мир
публикувано от teleca_88 на 2011-02-11 00:17:05
мозъци не виждат каква е картинката. Дано повече хора гледат филми като този, а току виж и се наели да прочетат коментара ми докрай :) Мир
публикувано от billys7 на 2011-04-03 04:26:39
verry good...
публикувано от talysym на 2011-07-05 20:16:40
Ей те тука има субтитри на английски който може да направи превод плс. http://www.allsubs.org/search-subtitle/the+union+subtitles+/
публикувано от talysym на 2011-07-05 20:20:06
Оппа тва май не е за тоя филм намерих друг линк но пише че субтитрите са само за двд нз дали ше ви вършат работа http://www.sub-titles.net/en/ppodnapisi/podnapis/i/1118631/the-union-the-business-behind-getting-high-2007-subtitles