Това е 1-ия ми коментар,а ползвам АРЕНА от доста отдавна и не се стърпях.Доста пъти и аз съм се чудил как се разархивират програми,ISO файлове и доста неща не бяха ми ясни и винаги в коментарите се намираше нещо полезно измежду талаша,който се сипе от недопрочели и недоразбрали.Има няколко операционни системи (за мобилни телефони)-за NOKIA е симбиан,за BLACKBERY е блакбери,за I PHONE е МАК,а има и операционна система АНДРОИД.За всяка операционна система инсталационните файлове са с различни разширения (разширението са буквите след точката на самото име на приложението,което искаме да инсталираме на телефона).Например за NOKIA е ____ .sis или ____ .sisx!
За АНДРОИД е ____ .apk!Ta човека е предложил приложение,което може да се инсталира определено за АНДРОИД телефоните.Същото приложение го има и за останалите операционни системи,но трябва да си го намерите и свалите-по-горе има добро предложение в IPMART.Аз използвам SYGIC от около 2 години и съм много доволен(използвал съм програмата в Singapure,Hong Kong,Philipiness,Italy,France,Spain,Monte Negro .....Работи прекрасно.След като инсталирате програмката в менюто на телефона се появяват 2 икони- с едната "SYGIC" стартирате приложението и ползвате навигацията офлайн,а с другата икона "SYGIC downloader" си сваляте карти за желаната дестинация (само че при свалянето на картите свържете телефона с интернет чрез Wi Fi).
Извинявайте за дългия и досаден коментар,но се надявам да съм отговорил на доста от глупавите въпроси.