Такаммм...Стигнах до снежното ниво и...я махнах от щайгата...Не защото е трудна...Просто това е играта с най-ДЕБИЛНАТА камера, която досега съм срещал:grrr: Просто е невероятно как от три режима на камерата и трите са пълна гадост...То не беше борба да се завърти наляво, то не беше борба да се завърти надясно...Колкото до динамиката на играта, както няколко души преди мен обелязаха, действието е прекалено бавно...Не е защото щайгата е слаба, както някои сигурно ще подхвърлят...Просто самото движение на топките е бавно дори и като си на макс. скорост...Един пич отбеляза по-горе - имало повече видове топки от Ballance. Е и? Аз до сега ползвах три, които бяха пълен еквивалент на хартиената, каменната и дървената топка в Ballance. По-нататък може и да има още видове (и сигурно е така), но всички ще имат едно и също общо качество - бааавнииии :thumbsdown: Отделен е въпросът за изискванията на играта...Не разбирам за какво са му на човек тия шарени сапунени балончета, снежинки и какви ли не други шитове, които се ръсят от небето и радват инфантилната страна у повечето хора (???). Просто не мога да си го обясня...В Ballance Единствените красоти освен планетите и "въртопа"(на последното ниво), облаците бяха единственото нещо, което разкрасяваше и глезеше окото...Но и те могат да бъдат махнати...Но не и тук...Тук играчът се наслаждава на тази симфония от балончета, посдскачащи топченца на въженца и т.н...Не мисля, че идеята на играта е такава...Или? Понеже в Ballance целта беше една - да балансираш толкова добре, че да съумееш да стигнеш до края.Да не говорим, че в Ballance дейстивето се развива 100 пъти по-бързо от тук.Колкото до количеството хормон на щастието - тук е в доста оскъдна доза, понеже в 2/3 от времето играчът се бори с - пак го казвам - ДЕБИЛНАТА камера, която вместо да помага, пречи.
Не мисля, че тази игра си заслужава...А още повече да се сравнява с Ballance. Който иска "фън" и балансира с топчета, който иска бързо действие и не толкова "бебешка" обстановка - Ballance е отговорът. Превъртал съм я вече не знам колко пъти и всеки път се кефя като мина някое ниво с по-добър резултат от преди...Айде, лека :)
ПС: Не сваляйте тази игра или ако я сваляте, поне ви моля да не я сравнявате с Ballance -_-
Още един ПС: Все пак да не забравя за торента - никакви проблеми нямах, сийд си имаше, оформен е отлично - Отл.6 на ъпа и торента, но Среден 3 за играта:-/