Абе доста дребни грешки имаше във финала въпреки че почти не съм следял предаването, но пък това с гласуването от една страна беше тъпо. Първо още като почнаха да казват гласовете кой за кой гласувал стана ясно , че има равенствно между двамата защото иначе ако резултата беше 5-3-1 за някой, тогава резултата на зрителя напълно се за обезсмисляше. Начина по който подредиха номерацията на дадените вотове също беше понагласена но това няма значение. Той водещия дори забрави след вота да каже , както е редно, че девойката Силвия за жалост няма шанс да спечели наградата , добре че доста по-късно все пак спомена :). А и другото дето все пак беше почти невъзможно , но някак си недомислено - ами ако беше спечелила девойката вота на зрителите тогава кой щеше да вземе наградата?
Така де както и да е предаването ,в малкотос ерии дето съм гледал ми хареса, и мисля че правилния човек спечели. А Спас просто напусна предаването за да ходи да циври без някоя камера да го снима което е може би разбираемо впредвид възраста му може би, но не му прави чест че не поздрави победителя :).
И за последно Евалата на човекът, който си е правил труда да рипва и споделя предаването !
Весели Празници 8)