ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AngelEyes на 2008-12-21 23:12:08
Вашето мнение относно SurvivorBG-S03.[21.12.2008].Final.TVRip-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от AngelEyes на 2008-12-21 23:16:56
Ето, че и Сървайвър завърши. Аз съм доволна от видяното, предполагам и вие, съдейки по зрителския вот.
Благодаря на всички, които теглиха торентите и гледаха риповете ми. Оценявам високо търпението, което проявихте и разбирането ви към грешките, които допусках. Надявам се всички да сте останали удовлетворени!
Сега отново ви призовавам за малко повече търпение, тъй като финалът беше дълъг и съответно файлът твърде голям!
Приятно гледане! :)
публикувано от vale на 2008-12-21 23:18:34
Браво Ники!Ти си най-готиния пич!!!
публикувано от pharmastefi на 2008-12-21 23:19:37
благодаря - сега ще мога да го изгледам, че нямах възможност
публикувано от sladkija на 2008-12-21 23:20:11
Благодаря за всички торенти предоставени до сега
Финала си беше доста добър и мн се радвам за Николаи
публикувано от sirWilliam на 2008-12-21 23:26:58
Огромни благодарности на AngelEyes за това, че качваше всички епизоди на Survivor. Идеален финал за един перфектен играч! Ура за Ники! :thumbsup:
публикувано от Lektar на 2008-12-21 23:26:59
10 мин откакто е качен и 100 човека закачени ;) похвално. Благодаря че толкова бързо и професионално ни радваше с торентите. И не на последно място... БРАВО НИКИ
публикувано от zvetee на 2008-12-21 23:33:13
Балагодаря са всички торенти :) жива и здрава :) Успех желая :)
публикувано от zizco на 2008-12-21 23:39:59
е свърши. останах много доволен от развръзката и от свазващия вот. Честито на Николай. Не разбрах сапо къде изчезна Спас, защо така избяга Николай си беше човека. Специално благодаря за торентите, мога да кажа, че всичко съм гледал от изтеглени торенти.

И едно въпросче към останалите потребители?

Пуснах два SMS за Николай и на двата оператора ми върна следното съобщение

" COULD NOT FETCH CONTENT, SORRY"

надявам се все пак да са свършили предназначението си.......
публикувано от djee3 на 2008-12-21 23:41:35
аз по принцип много рядко пиша коментари но сега си заслужява да напиша едно голямо БЛАГОДАРЯ...
публикувано от AngelEyes на 2008-12-21 23:42:33
zizco , и на мен така ми написа. Мъжът ми прати от 3те оператора, но пак същото ..
В крайна сметка, с и без нашите гласове .. се случи това, което сме искали.
публикувано от brother72 на 2008-12-21 23:45:26
Огромни благодарности на AngelEyes за всички епизоди на Survivor
публикувано от godzi на 2008-12-21 23:53:55
Абе доста дребни грешки имаше във финала въпреки че почти не съм следял предаването, но пък това с гласуването от една страна беше тъпо. Първо още като почнаха да казват гласовете кой за кой гласувал стана ясно , че има равенствно между двамата защото иначе ако резултата беше 5-3-1 за някой, тогава резултата на зрителя напълно се за обезсмисляше. Начина по който подредиха номерацията на дадените вотове също беше понагласена но това няма значение. Той водещия дори забрави след вота да каже , както е редно, че девойката Силвия за жалост няма шанс да спечели наградата , добре че доста по-късно все пак спомена :). А и другото дето все пак беше почти невъзможно , но някак си недомислено - ами ако беше спечелила девойката вота на зрителите тогава кой щеше да вземе наградата?
Така де както и да е предаването ,в малкотос ерии дето съм гледал ми хареса, и мисля че правилния човек спечели. А Спас просто напусна предаването за да ходи да циври без някоя камера да го снима което е може би разбираемо впредвид възраста му може би, но не му прави чест че не поздрави победителя :).
И за последно Евалата на човекът, който си е правил труда да рипва и споделя предаването !
Весели Празници 8)
публикувано от Dead_Man на 2008-12-21 23:57:11
Владо ме разби как прелетя от единия край на света на другия. То не бяха таксита не бяха къщички не бяха парашути голям екшън ЕВАЛАТА ВЛАДО 8)
публикувано от Denzel на 2008-12-22 00:02:22
Браво!
публикувано от SaV4OoOo на 2008-12-22 00:02:37
Ники е номер 1 :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от soni94 на 2008-12-22 00:14:09
Най много ме изкефи ония с дрифтовете. :) бая екшън имаше в тоя епизод. :D
публикувано от Galin_66 на 2008-12-22 00:34:51
:thumbsup: Браво на Ники добре че не спечели Спас. :thumbsup::)
публикувано от fellix на 2008-12-22 00:56:53
Напълно заслужена победа за Николай - нагласено или не, човека си заслужи наградата с това, с което показваше по изпитанията и смазващото зрителско доверие го доказа.

А Спас постъпи типично детински накрая. Личи си, че освен добрата физическа подготовка, другото му е в голям дефицит - от речниковия му запас, до простоватото му чревоугодие и похот.
публикувано от mrspirit на 2008-12-22 00:59:21
Как ще спечели Спас като аз също гласувах с смс за Николай и веднага ми отчета гласа за потвърден. 90 и кусур процента. Човека на острова ги премаза, а сега и вота показа кой е най-заслужил. От тук нататък нямаше грам съмнение, че победителят е напълно правилният човек. А и бащата на Спас какво се блещи там "Николай е мишка, защото се крие на острова, а не се бие с жените.". Аланкоуууу!!! Спас беше с 3 жени от бившето си племе мнго ясно, че ако той загуби в игра за имунитет няма да изгонят него, а някой като Гергана или Жоро.
публикувано от mrspirit на 2008-12-22 01:01:31
Като толкова много знае баща му на Спас да беше отишъл той в Сървайвър, че да премаже и него Николай. Дори на играта с яденето дъщерите на Ники не се оправдаваха толкова, колкото тоя. То не беше оправдания и хленчене "Ама това ли да го ям, ама не е ли гадно, ама цялото ли да го ям.", а иначе тръгнал да казва кой мишкува и кой не. Факт е, че Спас и Силвия са спортисти и то добри спортисти и го показаха в игрите. Николай от своя страна едно, че е добър спортист, но е и човек който просто знае как да оцелява. Аз друг да съгради нещо на тея острови не видях освен него.
публикувано от maxy на 2008-12-22 01:01:57
Има ли некаква вероятност да ги качите всички в един общ торент?
Та да си ги дръпна.
публикувано от Creatora на 2008-12-22 01:02:58
Огромни благодарности на AngelEyes за всички епизоди на Survivor - вярваме, че и занапред ще ни радваш с такива прекрасни торенти :)
публикувано от mrspirit на 2008-12-22 01:03:39
освен него. Да не говорим Силвия как се поряза като трябваше да пали огън. Ми тя с нож и кремък като не може да запали огън къде изобщо отива? Спас пали огън, а дори не може да го поддържа. Веднага му изгасна и ходи за дървата на Силвия. Освен това Николай беше много прав като каза "Дано вие от мен нещо да сте научили.", защото екипа на предаването, а и всички участници и зрители имаше какво да научат. Силно ме съмнява в 4-тия сезон на предаването да намерят някой по-способен и можещ от Николай.
публикувано от MdS на 2008-12-22 01:24:30
И от мен благодарности към AngelEyes, придружени с най-добри пожелания! :)
публикувано от caliente на 2008-12-22 02:42:29
Последната серия - филм, с екшън, драма, комедия и щастлив финал.

Беше супер сезон.
публикувано от eliaelia на 2008-12-22 05:28:06
ИЗВИНЕТЕ МЕ, ЧЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, НО ГО ПРАВЯ СЪЗНАТЕЛНО, ЗА ДА СЪМ ПО-СИГУРНА, ЧЕ ЩЕ ГО ЗАБЕЛЕЖИТЕ.

Накой разполага ли с втория, или първия сезон на българския Сървайвър? Или да може да ми каже откъде мога да си ги дръпна? Търсих тук..но не ги намерих. Извинявайте, ако с нещо съм.. нарушила правилата с тези главни букви.
публикувано от bayern на 2008-12-22 07:03:43
прекалено нагласено всичко е било планирано предварително да спечели Николай съжелявам за хубавото предаване то беше единственото от всички риалитита дето го гледах но и тук всичко стана предвидимо
публикувано от eliaelia на 2008-12-22 08:15:47
И как точно го нагласиха?
Накараха хората от журито да гласуват по определен начин? Да ги заснемат как пишат на листчето каквото са им определили продуцентнте ли?
Или може би нотариуса и телефонните компании не са приемали гласове за Дамския тарикат Спас и за Силвето ли?
А да.. и всички анкети по интернет до една са манипулирани да изглежда, че хората са били за Ники.. но всъщност България подкрепя Бай Ганьо ли?

Вие не разбирате ли, че този и дамски и селски тарикат, дори на финал не трябваше да бъде...
публикувано от angell123 на 2008-12-22 10:17:41
И от мен благодарности на Ангелските Очички :P Имаш целувка за всичките епизоди, щото аз не винаги имах възможност да ги гледам по тв и съм свалял доста.Thanx!
А за финала, доволен съм за победата, единствено съм разочарован от Спас- много недостойно постъпи накрая и ако не го беше направил тва демонстративно излизане щеше да бъде запомнен с добро, а сега никой няма въобще да го помни. Истинския състезател умее да приема загубата с достойнство особено ако противника му е с толкова класи над него. Само накрая като обявиха победителя се появиха едни хора дето развяваха некви плакати с надпис на тях- някой знае ли повече по въпроса?
публикувано от ivailo_hm на 2008-12-22 10:57:28
бе то едва ли е нагласено, но сценаристите така са го направили, че изглежда баш като нагласено.
а за Спас - стига сте обиждали, а първо се погледнете вие що за стока сте и след тва коментирайте така.
браво на Николай за победата ама е абсурдно да е толкова категорична ... !
публикувано от zizco на 2008-12-22 19:45:07
Ама си е направо категорична победата на Николай, че аз който и да срешна с когото и да говоря за сървайвър все за Николай се говори. Е, че за кого да се гласува бе хора. Съвсем ясно се вижда, че за останалите двама финалисти са гласували само роднините и приятелите и.......и така народа реши Николай е единствения оцелял
публикувано от zidaria на 2008-12-22 20:05:09
Благодарности на AngelEyes и браво на Николай той си заслужаваше победата:thumbsup:
публикувано от G0ld на 2008-12-22 22:02:56
И аз благодаря за рипването на предваането! Поклон заради труда и много го оценяваме! А относно НИКИ евала това беше човека Сървайвър и съм страшно доволен от сезона. Най-после да бие някой, който найстина е последния оцелял, а не човек стигнал с късмет до там пореки роклите на женичките. Категорична победа! НЯма какво друго да кажем! Спас пак стигна далече евала, но един огън неможеше да запали... нека бъдем реалисти!
публикувано от pav4o01 на 2008-12-22 22:49:41
Изключително съм доволен че Ники спечели.От самото стъпване на острова ме впечатли и казах това ще е победителят в Сървайвър и познах.Благодарен съм на Angeleyes и го моля ако може дакачи и вторият сезон на българският Сървайвър че нямах възможност да го гледам
публикувано от AngelEyes на 2008-12-22 22:59:56
Съжалявам, но други сезони на Сървайвър нямам. Този най-вероятно няма да го кача в пакет, защото ще има да се тегли сигурно седмица - 32 GB е. Обаче мога да сийдна всички качени епизоди, ако някой държи да ги изтегли сега.
публикувано от tinkertrain на 2008-12-23 01:44:11
Най-доброто шоу в ефира! Нема биг брадър, нема денсинг старс. Супер сезон и супер финал. Николай им показа как се играе тая игра на всички путьовци и дребни тарикати от Али до Спас.
публикувано от hrii100 на 2008-12-23 12:32:29
Това което нправи Николай, едва ли някой някъде ще повтори. 90-те процента говорят достатъчно, за това какъв феномен е този човек. Мога да изпиша тонове за неговата игра и за чувствата, които той провокира в мен през последните 2 месеца. Не е сега момента и мястото обаче.

Аз искам да попитам или по-скоро да препоръчам да съберете този 3-ти сезон на BG Survivor-a, защото той е уникален, неповторим, велик и много хора биха искали да го имат в личната си колекция. Предварително Ви блгагодаря.
публикувано от MacTukaTa на 2008-12-30 22:04:45
ВКЛЮЧВАМ СЕ В МОЛБАТА ЗА СЪБИРАНЕ НА ЦЕЛИЯТ ІІІ СЕЗОН!!!!!
публикувано от MacTukaTa на 2008-12-30 22:11:17
Ако трябва да се раздели на 2-3 части по 10-на GB...