ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AngelEyes на 2008-10-08 23:20:57
Вашето мнение относно SurvivorBG-S03.[08.10.2008].TVRip-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от JLH на 2008-10-09 03:08:02
Абе тия как можаха да изгонят най-големият пич, най-искреният и най-достоен да спечели целата игра и парите бе!?Все си мислех, че и ще стигне и мацето и той до съединението и ще са си заедно!Много гадно.Ама кво се чудя, за трети път ще се обедя само, че в тая игра тия накрая и тия които печелят са най-долните, противни и несимпатични!Добрите и готини хора в такива игри нямат шансове...
публикувано от Kamdozer на 2008-10-09 07:01:23
Абсолютно съм съгласен с горния коментар. Долни хленчовци изгониха най-свестният пич от злоба и плитки интриги - това не е сървайвър, по скоро биг брадър.
публикувано от SAMOSVAL на 2008-10-09 11:16:42
Това сме българите. И в реалния живот общо взето става така, позамислете се малко. Реалността никак не ми харесва. Ще ми се да имаме нормално общество където не изпъкват мутрите и интригантите, а се ценят нормалните и умни хора. Но какво да се прави, такава е истината!
публикувано от GrOzEn_B на 2008-10-09 18:51:11
Абсолютно съгласен със SAMOSVAL ! Цялото общество е тръгнало към една пътека, към която края не е хубав....а това в момента е само началото.Мутрите, интригантите,наркоманите и тем подобни се ценят повече от нормалните хора.Преди време и момичетата харесваха нормални момчета, а сега гледат от луд по-луд да си намерят...и както казвам " Майката си е е**ло без одеяло" :)